~Alina22_* kérdése:
Fiúk-Lányok! Nektek bejönnek az ilyen (női) cipők?
Figyelt kérdés
Ezek pontosabban Jeffrey Campbell cipők. Érdekelne, hogy nektek tetszenek-e az ilyenek. Csajok és srácok válaszait is várom. :) Lányok, ti felvennétek-e ilyesmi cipőket? Fiúk, titeket zavar, ha egy lányon ilyen cipő van, vagy nem?
2012. aug. 5. 13:00
41/48 anonim válasza:
nekem sem tetszik :/ vagyis helyesebben csak a sarka nem tetszik...szerintem elveszi a nőiességet az a vastag sarok...de kitudja lehet hogy lábon jobban áll mint így "üresen" :)
43/48 anonim válasza:
az első linkből az összes kéne. ha nem lenne magas sarkú.
45/48 anonim válasza:
a testvérem pont most vette egy ilyet.. szépnek szép , de én nem venném fel ..7 ezer forint volt
46/48 anonim válasza:
hát pont most akarok venni kb ilyet csak szolidabb verzióban... nem kell szerintem ekkora talp neki...
47/48 anonim válasza:
bas.szus tényleg olyan mintha paták lennének, én utcára nem venném fel
48/48 anonim válasza:
nekem valahol tetszik, valahol nem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!