Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk-Lányok! Nektek bejönnek...

~Alina22_* kérdése:

Fiúk-Lányok! Nektek bejönnek az ilyen (női) cipők?

Figyelt kérdés

Ezek pontosabban Jeffrey Campbell cipők. Érdekelne, hogy nektek tetszenek-e az ilyenek. Csajok és srácok válaszait is várom. :) Lányok, ti felvennétek-e ilyesmi cipőket? Fiúk, titeket zavar, ha egy lányon ilyen cipő van, vagy nem?

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. aug. 5. 13:00
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
100%

"Ezt te sem gondolhatod komolyan! Azért nem tudom, hogy mit szólnál, ha a barátnődet mondjuk tornacipőben meg szakadt gatyában látnád?! Akkor is "jó nőnek" tartanád? Nem ábrándulnál ki?"

Neked se volt még hosszú távú kapcsolatod. Egy komoly kapcsolatban a felek nem csak a legjobb oldalát látják a másiknak. látod a másikat lázas-betegen hányni, zokogni miután meghalt a kutyája, másnaposan felkelni egy eggyütt átbulizott éjszaka után. A szakadt farmer tornacipő kombonál ezerte rosszabbak vannak. Hétköznapokra kényelmesen öltözik. na és? Kutyát sétáltatni, kirándulni, kertészkedni, biciklizni ép eszű nő nem tizenöt centis platformban és miniszoknyában szokott.

Egy ízléstelen drága darabtól jobban kiakadok, mint pl. Crocs.

2012. aug. 8. 22:18
 32/48 A kérdező kommentje:

Jó lenne, ha nem a kérdésem alatt beszélnétek ezt meg..

Amúgy, #31-es válaszoló mellett vagyok, mert igaza van.. És magassarkú párti vagyok, de ha valamelyik nap felveszek egy lapos [torna]cipőt meg egy csőfarmert, kiröhög a párom...?

2012. aug. 8. 23:17
 33/48 anonim ***** válasza:
42%

Nekem nagyon nagyon tetszenek, egy királykék Foxy replikám nekem is van :)

20/L

2012. aug. 10. 01:29
 34/48 anonim ***** válasza:

Nekem egyáltalán nem tetszik, olyan, mint egy pata.

18l

2012. aug. 18. 12:02
 35/48 anonim ***** válasza:
28%
nem a magyar birkaembereknek tervezték az tény. antrocitás még nem ért azért mert ilyet hordok de többektől is megkaptam hogy milyen jó az hogy vállalom hogy én ilyen vagyok, és nekik is tetszik de nem mernék hordani mert azért elég rendesen kinézik az embert.
2012. aug. 20. 01:19
 36/48 anonim válasza:
nem nagyon hordanák ilyet az is biztos ... de ha teneked tetszik vedd fel nyugodtan :3
2012. aug. 20. 06:47
 37/48 Serenity-cica ***** válasza:
nem 24/L
2012. aug. 20. 06:59
 38/48 anonim ***** válasza:
szerintem kicsit vékonyabb sarokkal jó lenne :)
2012. aug. 20. 07:53
 39/48 anonim ***** válasza:
Eszméletlen jó, nagyon nagyon szeretnék egyet karácsonyra, ilyen cipőre spórolok. :) Kedvenc!
2012. aug. 20. 13:32
 40/48 anonim ***** válasza:
nekem nem de tőlem nem is kéne megkérdezni xD mert csak deszkás cipőm van 14/L
2012. aug. 21. 18:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!