Fiúk-Lányok! Nektek bejönnek az ilyen (női) cipők?
Ezek pontosabban Jeffrey Campbell cipők. Érdekelne, hogy nektek tetszenek-e az ilyenek. Csajok és srácok válaszait is várom. :) Lányok, ti felvennétek-e ilyesmi cipőket? Fiúk, titeket zavar, ha egy lányon ilyen cipő van, vagy nem?
"Ezt te sem gondolhatod komolyan! Azért nem tudom, hogy mit szólnál, ha a barátnődet mondjuk tornacipőben meg szakadt gatyában látnád?! Akkor is "jó nőnek" tartanád? Nem ábrándulnál ki?"
Neked se volt még hosszú távú kapcsolatod. Egy komoly kapcsolatban a felek nem csak a legjobb oldalát látják a másiknak. látod a másikat lázas-betegen hányni, zokogni miután meghalt a kutyája, másnaposan felkelni egy eggyütt átbulizott éjszaka után. A szakadt farmer tornacipő kombonál ezerte rosszabbak vannak. Hétköznapokra kényelmesen öltözik. na és? Kutyát sétáltatni, kirándulni, kertészkedni, biciklizni ép eszű nő nem tizenöt centis platformban és miniszoknyában szokott.
Egy ízléstelen drága darabtól jobban kiakadok, mint pl. Crocs.
Jó lenne, ha nem a kérdésem alatt beszélnétek ezt meg..
Amúgy, #31-es válaszoló mellett vagyok, mert igaza van.. És magassarkú párti vagyok, de ha valamelyik nap felveszek egy lapos [torna]cipőt meg egy csőfarmert, kiröhög a párom...?
Nekem nagyon nagyon tetszenek, egy királykék Foxy replikám nekem is van :)
20/L
Nekem egyáltalán nem tetszik, olyan, mint egy pata.
18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!