Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy zeneakadémián tanuló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy zeneakadémián tanuló összeillhet egy ilyen férfival?

Figyelt kérdés

Nekem csak szakközép iskolám van, de érdekel a klasszikus zene, a világűr, a retro dolgok, retro zenék, kb. olyanok, amiket egyetemisták, vagy keresztények, 50 év körüliek szeretnek.

És ebben a rétegben vannak az olyan nők (zeneakadémián tanulók, keresztények, 40-50 éven körüliek), akik nem úgy néznek ki, mint a tv-kben is futkározó pláza cicababák, és nem hadonásznak az okostelefonjaikkal, önfotózás, egyebek...

Mert nekem már hányingerem van az olyan nőktől, akiket a tv-ben látok.

Most viszont, egyetemisták borzasztóan és állandóan elfoglaltak, szeretnek sokat külföldre utazgatni, és persze hogy nem mutatkoznának náluk alacsonyabb szinten lévővel, társaságban sem.

Keresztény nem vagyok, azért is utasítanak el a keresztények, mert nem azonos a vallás és világnézetünk.

40-50 évesek meg azt mondják, hogy a fiam lehetnél.

A tv-ben látott nőkről meg, (akikből rengeteg van a való életben is), hiába szép a belső tulajdonsága, ha kívül meg úgy néz ki, mint egy romlott erkölcsű nő.

Hogy néz az ki egy egyszerű arcú és öltözetű férfi mellett egy F&F üzletház márka őrült, fenekéig felhúzott csizmájú, netán pufi arccal önfotózkodó nő? Ezt most nem sértésből írtam!

2014. febr. 9. 23:52
 1/7 anonim ***** válasza:

" kb. olyanok, amiket egyetemisták, vagy keresztények, 50 év körüliek szeretnek. "

Az milyen lehet? :D

Hál "Istennek", nem vagy keresztény. Az egy jó pont.

2014. febr. 10. 00:01
 2/7 A kérdező kommentje:

A Hit nem egyéb, mint Motiválás, egy összetartó erő, egy támasz. Csakúgy, mint a "reggel" vagy "a végtelen" szó. A hittel embereket lehet irányítani, és kordában tartani.

Ha én halálos beteg vagyok, vagy egy ismerősöm halálos beteg, és imádkozok hozzá, hogy gyógyíts meg, nem fog! Nem azért, mert vannak rossz tulajdonságaim (keresztény nem vagyok) Ha az lennék is, és olyan tiszta lenne a lelkem, mint a kristály, akkor sem gyógyítana meg, MERT NEM FOG MEGGYÓGYÍTANI! Ennyi az egész! Az a baj, hogy az emberekbe már annyira belemagyarázták, hogy ő létezik, és ott áll melletted, fogd meg a kezét, hogy az ember már képes látni, még akkor is, ha nincs is ott! (Nem rólam van szó)! Bármit el lehet hitetni az emberekkel, mint egy nagy bűvészmutatvány!

A sorsunkat mi irányítsuk, nem isten, sem az ezotéria! A sorsom az én kezemben van! A sorsunk, életünk a mi kezünkben van!

Jól nézne az ki, ha az én életemet, vagy sorsomat más irányítaná, más kezében lenne. Ha én holnap Pl: lelövöm magam, azt sem isten, sem a horoszkóp nem akadályozza meg.

2014. febr. 10. 00:27
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem lehet az ember szabad, hiába tartozik egy közösséghez, és ott jó életünk van, boldogok vagyunk, semmi bajunk nincs, de azok valóban ők? Vagy csak egy parancsolat, egy értékrend szerint azok, akik? Valóban magukat adják?
2014. febr. 10. 00:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Ne haragudj de durvábban el vagy tévedve mint aki azért nem kezd nem diplomással mert Ő maga az. Majd talán rájössz, hogy az élet és a kapcsolatok nem erről szólnak, nem így működnek. Sok sikert! ;)
2014. febr. 10. 13:43
 5/7 anonim ***** válasza:

Együgyű szabados-elvű vagy.

Rémlik a ("nagy") francia forradalom? Gondolom nem. Így nyilvánvalóan az sem, hogy kik a deisták, illetve hogy kinek a gondolata volt, hogy "(...) bár isten elhagyott minket, az egyház nem felesleges és utálatos dolog, mert erkölcsi tartást ad az embernek. Másra azonban nem jó."

Rémlik Eger ostroma? Vagy szigetváré? Nem a hitnek van ereje, hanem az embernek, aki hisz. És ez már tudományosan megalapozott. Van fogalmad róla hány embernek az épelméjűségét óvta meg a hit a kellő pillanatban?

A hit és az eszme hasznos, a velejáró dolgoknak nincs (túl sok) értelme, de nélkülük nincs hit és eszme sem.

Mindennek ellenére szerintem (is) sokkal nőiesebb és vonzóbb ez [link] és ez [link] , mint ez [link] és ez [link]

Bár ezzel általában egyedül vagyok. ELLENBEN belső értékek és viselkedés szempontjából szerintem a régi és a mai kor keveréke a legjobb. Tudni kell mikor kell határozottnak, őrültnek, visszafogottnak, humorosnak, lobbanékonynak és szerénynek lenni.

Ellenben az "egyszerű öltözetre" nincs mentség, számomra az elegancia alap. Mellesleg, miért nem jelentkezel egyetemre? Ha 40-50 évesek azt mondják, hogy a fiuk lehetnél, akkor bőven van még időd elvégezni egy egyetemet, képzést, vagy akármit, hogy "társadalmilag előrébb juss".

Valamiért úgy érzem arról van szó, hogy ezt és azt is akarsz, csak komolyan tenni ne kelljen érte.

2014. febr. 10. 15:51
 6/7 A kérdező kommentje:
Trendi huligánok vagytok, akik csak a trendi dolgokra hajtanak, és a belső számotokra semmit sem ér! Minél több pénz, kocsi, izmos pasi, kék szem.
2014. febr. 10. 16:03
 7/7 anonim ***** válasza:
40%
Te valami eszméletlenül buta vagy.
2015. dec. 22. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!