Isten gyűlöli? Akkor most ez hogy van?
Butaság. Nehogy egy ilyen senkiházi mondja meg hogy mit szeret Isten és mit nem. Isten a gonoszságot gyűlöli, és ami abból fakad.
Isten szeret minket, szépnek teremtette az embereket, mint minden mást, és ha mi ezt felismerjük, értékeljük, és élünk vele, hálát adunk érte, mint olyan ajándékért, amit egy szeretett embertől kaptunk, az csak örömére válhat.
Ezt az egyház találta ki, és a sok, nulla önbecsülésű ember, hogy bűn szépítkezni és hasonlók. Ne mondja már nekem senki hogy csak az arcom kaptam Istentől! A többi honnan van, a sarki vegyesből? Viccet félretéve, én nem hiszek abban amit emberek mondanak hogy mi jó és mi nem. Csak az az igaz amit a szívedben érzel, mert ott szólal meg Isten. És ha téged boldogság tölt el azért, mert szép ruhát veszel fel, amiben tetszel másoknak és magadnak, akkor az jó! :)
17/l
Ha Isten "utálná" azt, hogy a nők felvesznek egy egybe részes ruhát, akkor miért teremtette meg Ádámot és Évát mezítelennek?
A női test ugyan úgy hozzá tartozik a női szépséghez, mint az arc és a belső tulajdonságok. Az ellen pedig nem tudsz tenni, hogy valaki vonzódjon hozzád, vagy te vonzódj valakihez. Az szívből jön.
Ráadásul nem értem azt sem, hogy Amerikában egy keresztény pap hogyan házasodhat? Hiszen a latin egyház megköveteli papjaitól a cölibátust. Tehát te egy olyan pap szavain gondolkodsz el, akinek az országában nem is a római katolikus keresztény hit szerint nevelkedtek az emberek? Mert nyilván nem, ha ez ott megengedett.
#7. vagyok
Egyébként nagyon tisztelem benned, hogy ennyire komolyan veszed a keresztény hitet. Én azért ennyire mélyen nem vagyok keresztény. Mindent szabadon csinálok, ami jól esik, kivéve amiről tudom, hogy valóban bűn, illetve benne van konkrétan a Bibliában.
Ne érezd magad bűnösnek ilyen apróság miatt :) Nem ettől leszel rossz keresztény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!