Sátánista metál miért nagy divat? Léteznek keresztény rockbandák is?
Christian metal vagy white metal néven rátalálhatsz. :)
Én sem hallgatok sátánistákat.. :)
Ha gondolod írj rám és beszélgethetünk, ha megmondod milyen alműfajokat hallgatsz, akkor alár bandákat is ajánlhatok. :)
Üdv: "Egy keresztény metalhead"
Keresztény metál.
De amúgy érdekelne, hogy milyen "sátánista" metált találsz? Vagy ami nem istent élteti az rögtön sátánista?
Az én kedvenc rock/metál bandám a Black Veil Brides, melynek az énekese keresztény általánosba járt, és nagyon is hisz benne. Sőt, a "black veil brides" kifejezés apácát jelentett valamikor.
Ugyan a zenéjükből nem mondanád meg, hogy vallásosak, de mindenesetre, nem sátánisták! ^-^
Sátánizmust pontosan nem lehet behatárolni , mert sok minden folyik a nevében ,LeVay-től kezdve a ms-on (main satanism) át a mindenféle elmebeteg szektákig (pl "spirituális sátánizmus") , de én nem úgy vettem észre , hogy ezek a nézetek annyira megnyilvánulnának a zenékben , inkább csak külső jegyekben (öltözködés).
Szerintem keresztyénként is hallgathatsz ilyeneket.. ez az egész zenei sátánizmus dolog Ozzynál kezdődött , megjegyzem ő sem sátánista , mindössze a polgárpukkasztás volt a célja. Ezek a black és death metál zenekarok is inkább csak egyházellenesek , amelyik meg esetleg feltűnően kereszténygyalázó (én nem ismerek ilyet , de aztán lehet hogy van) azok meg inkább a kis tiniket célozzák meg. Keresztény rock/metálból nem sokat ismerek sajnos , így hirtelen a skillet és a thousand foot krutch és talán még a gamma ray ugrott be , de pl az a7x énekese is keresztény.
Kedves kérdező!
ha irritál téged a ghost, akkor ne hallgasd, és ettől nem leszel nagy keresztény hogy hú de nem kéne tolerálni a ghostot.
Én megmutattam a ghostot egy kereszténynek, aki szintén metálos, és azt mondta hogy jók, de nem az ő világa, de nem csinált belőle ekkora ügyet mint te.
2 kérdést elég lenne feltennem ahoz hogy te magad is rájöjj hogy ettől nem leszel keresztény.
üdv egy nemsátánista, nemkeresztény metálos.
előző vagyok.
gondolj bele mi az "istenfélő"
félsz istentől?? aki a megváltó, meg a messiás, nem helyette a sátántól félünk, de akkor miért nem sátánfélők vagyunk??
ha nem lenne sátán akkor a kereszténység se létezhetne, a sátán a keresztények legjobb barátja, mert nélküle nem fertőzhetett volna meg egy elég nagy tömeget.
nem vitát akartam inditani, csak leirtam amit gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!