Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi ez a nagy rajongás a BTS...

Mi ez a nagy rajongás a BTS iránt?

Figyelt kérdés

Az utobbi pár hónap alatt annyi BTS rajongó lett itt Mo-n.Miért??

Én is szeretem őket csak azt nem értem mi ez a nagy "felhajtás" irányukban most??:OOOOO

2015. aug. 23. 13:38
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
100%

Én még mindig amellett állok ki hogy mindenki hallgassa azt amit szeret ami szimpatikus neki, nem kell a dráma és a veszekedés hogy melyik banda a jobb. Ha szereted azt amit hallgatsz akkor nem tökmindegy ki mit gondol róla?

Sok 1D rajongó van, sok BTS rajongó és kész. Mindkét műfaj más úgyhogy szinte nem is lehetne összehasonlítani a 2 bandát.

2016. aug. 10. 17:26
 42/50 anonim ***** válasza:
17%
#40 Hallod végig olvastam az egészet. És csak azt szeretném hozzá tenni, hogy kb igazad van.De azért te is egy kicsit túloztál a BTS-es résznél, de gondolom mert még rajongó vagy, tudom milyen. :D Csak azt akarom mondani , hogy írtad , hogy milyen sokat dolgoztak, nem volt szabadidejük stb...most erről ki tehet? Nem sajnálom őket emiatt mert ők akarnak híresek lenni, ők döntik el akarják e vagy nem.Szóval ezt ne hozd fel érvül , hogy sajnáljuk őket.Másrészt meg ha Directioner voltál akkor tudhatnád , hogy pl Zayn is milyen keményen gyakorolt egész kiskorától kezdve, meg egyébként ilyen szöveget ha nagyon akarok össze tudok hozni bárkiről, hogy meghatónak tűnjön , hogy szegény pára mennyit dolgozott stb. Na de erről ennyit.És már ne haragudj drága de rákerestem már kpop live ra YouTube-on és látszik hogy playback az egész.Na ennyit erről.Na az ilyenek felb-sszák az agyam.A nagy sztárolások,amikor meg rájuk keresek kiderül ,hogy szart se ér...Meg kajak annyira sztárolod a japánokat (vagy bocs nem tudom kiket,kínaiakat (?) ) de nem tudom mire, hiszen ezt amit ők csinálnak akár Amerikában 10000000-szer jobban csinálják, kérlek ismerd be nem kell mellébeszélni, ha úgy lenne ahogy mondod akkor a Grammy-n is japánok nyernének állandóan.Nem veszekedni akarok, csak látom elég megvakult vagy.Meg itt te is lehordtad Kim kardashian-t meg Taylor Swiftet, akkor más miért ne hordja le a kpop-ot?Kim Kardashian amúgy számomra elég érdeke személyiség,én bírom. :DJól kihasználja a hírnevét.És akárhogy véded a rózsaszín hajat akkor is b-zis.És igen a rózsaszín pólós fiúkat is b-zisnak tartjuk.Nem kell ilyeneket kitalálni , hogy őket nem b-zizzuk le, hogy védjed őket,manapság még Justin Biebert is b-zinak tartják pedig ő nem festi a haját rózsaszínre akkor ne várd hogy egy kis pálca rózsaszín gyereket nem b-ziznak le. :)Tényleg nem veszekedésből csak azért írtam , hogy tudod egy kicsit felnyissam a szemed mert elvakít a rajongás és olyan dolgokat látsz bele ebbe a kpop ba ami nem létezik.Na sebaj majd rájössz pár év múlva. :) 16,L
2016. aug. 10. 18:44
 43/50 anonim ***** válasza:
100%
Jajj ez a rózsaszín hajas téma már megint.. nem lehet erről leszállni? De amúgy kezdjük ott hogy miért kell leb_zizni bárkit? A szomszéd kisfiút se kéne nemhogy egy hírességet..Amúgy annyiban igazad van hogy annyira nem kell őket sajnálni hisz van választásuk hogy akarják e ezt az egészet vagy nem de ez amit ők csinálnak éveken keresztül az tényleg emberfeletti. És ha már a playbacket felhoztad szerinted az amerikaiak nem fáradnak el? Ők se bírnának ennyi terhelés után tökéletesen csettintésre dalolni úgy hogy közbe hiba nélkül táncolj végig egy rohadt nehéz koreográfiát. Megnézted már azt a táncot? Nem kis tinglitangliról neszélünk hanem egy nehezen kidolgozott koreográfióról ami baromi nehéz.. na most mond már meg az 1D mennyire van megterhelve? Huuha le kell énekelniük pár számot és pózolni a képeken..ÉS??? Rég visszavonult volna már minden sztárocska ha úgy kéne hírnévhez jutniuk ahogy a K-pop hírességek. Rajtuk látszik hogy megedzőtek az évek alatt és sokkal jobbak lettek mint pár évvel ezelőtti énjük. Na most nézz már rá az 1D-re vagy pl Justin Bieberre! Amikor belekezdtek ebbe az egészbe normális szerethetőek voltak de mára már nagyon el szaladt velük a ló, hatalmas arcuk lett és ezt neked is be kell látnod! A BTS tiszteletet tanulnak az évek során míg az amerikaiak szarnak minden második ember fejére mert ők hatalmas sztárok és jaj hozzájuk ne érjen senki. Nem is beszélve a nagyobbnál nagyobb botrányokról amit a lapokban látunk nap mint nap. Ilyet a KOREAIAKRÓL (mert igen ők koreaiak nem japánok ahogy mondod) hol látsz? Na ezt gondold végig mielőtt itt osztod a hülyeségeidet.
2016. aug. 10. 22:30
 44/50 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy túlzásnak tűnik, talán az is. De nem azért írtam, hogy mennyit dolgoznak, hogy sajnálják őket, jól tudom én is, hogy ezt ők választották maguknak. Egyszerűen csak a tényt mondtam el, ami miatt már egy kicsit megérdemlik a tiszteletet, még ha nehézkes is másoknak ezt bevallaniuk.

Taylor Swiftet és Kim K.-t(sajnálom, de azután sem jegyeztem meg hogy kell leírni a nevét hogy ost olvastam) pedig azért hoztam fel példaként, mert számomra ők tipikusan azok az emberek, akikre milliók példaképként tekintenek, holott tudtommal nem igazán érdemelték ezt nagyon ki.

A Grammy pedig... Mivel ők alapjáraton is eléggé elszigeteltek, és ha fogalmazhatok így, nem túl elfogadottak, vagy partnerek ebben az egészben, nem is mostanában fognak nyerni. És az én meglátásom úgy, hogy egyébként meg nem tudok erről sokmindent (és általában minél kevesebb ismereted van valamiről, annál magabiztosabban állítasz véleményt), hogy itt a pénznek van szerepe elsősorban.

2016. aug. 11. 01:45
 45/50 anonim ***** válasza:
100%

Az előző vagyok, csak pár gondolatot kifelejtettem.

Nem emlékszem, hogy amellett, hogy az amerikaiakat playback énekeseknek neveztem, a koreaiakra mondtam volna, hogy ők nem adnak így elő. Ezzel csupán arra akartam utalni, hogy a legtöbb felkapott énekest bizony a legtöbb idol sokszor leénekelné minden háttér nélkül. (itt legjobb példaként az exo-t tudnám felhozni)

2016. aug. 11. 01:50
 46/50 anonim ***** válasza:
azt hiszem akkor pl nem rád céloztam :D
2016. aug. 11. 23:00
 47/50 anonim ***** válasza:
100%

Minek ez a veszekedés?

Annyi mindent összehordtatok itt és már azt se tudja senki hogy ki kinek mondja a marhaságait. Eggyezzünk ki abban hogy a BTS és az 1D két nagyon különböző elképesztő banda akik nagyon sok mindenen mentek keresztül és csodálatra méltó dolgokat vittek véghez. Megérdemlik a tiszteletet és mit ne mondjak ez rájuk nézvi is gáz ez a veszekedés nemhogy rátok. Én azt mondom hogy inkább támogassuk őket és segítsünk nekik amiben csak tudunk.

2016. aug. 12. 15:04
 48/50 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Én mind a két stílus világot nagyon szeretem, szerintem mind keményen dolgoznak az álmukért és persze értünk rajongókért is. Had mutassak meg pár linket.

Az első a One Direction-től van, két remek videó klipjük: https://www.youtube.com/watch?v=Jwgf3wmiA04 és https://www.youtube.com/watch?v=o_v9MY_FMcw. És amikor szabadon énekelnek: https://www.youtube.com/watch?v=VWuvxF9SyVQ.

BTS, más néven Bangtan Boys vagy eredeti nevük Bangtan Sonyeondan. Itt van két remek videó klipjük: https://www.youtube.com/watch?v=BVwAVbKYYeM és https://www.youtube.com/watch?v=bagj78IQ3l0. És amikor szabadon énekelnek: https://www.youtube.com/watch?v=KKcBo38cjfo és ez https://www.youtube.com/watch?v=PIKjNauCHzc. Csak megszeretném mutatni másoknak, hogy nyagyon nincs értelme piszkálni egyigy műfaj képviselőit sem, hiszen igazábol mind remekek.

2016. okt. 2. 02:06
 49/50 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem ezzel ezt a témát le is zárhatjuk! Jó zenehallgatást mindenkinek ❤
2016. okt. 20. 15:38
 50/50 Girlgamer566 válasza:
100%
Egyáltalán nem értem ezeket a kommenteket, hogy a BTS b-zi, és ha b-zik akkor mi a franc van? Attól kevesebbek vagy mi? Elárulom, hogy mindegyik sztár ki van sminkelve a jobb megjelenés érdekében, szóval ebben rohadtúl nem csak a BTS meg a Koreaiak vannak középpontban. A BTS igen is megdolgozik, hogy több Army csatlakozzon hozzájuk, mert ők tesznek is ÉRTE! ILyen-olyan showba járnak, hogy megnevettessenek minket, még aláírást is szerverznek, hogy tudjanak 1 percet vagy 2-t beszélni velünk. Nem értem komolyan mondom, mi a bajotok velük? Ha már egy kicsit is megismertétek a BTS akkor mondjátok rájuk, hogy b-zik meg meg tököm tudja még miket... de azért meglehet nézni , hogy a BTS-t mennyien követik és a KONCERTEKET és meg lehet nézni a nézőközönséget :) ajánlom mindenkinek aki belekötött most a BTS-be
2017. szept. 2. 15:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!