Van meg aki szereti Lana Del Rey-t rajtam kivul?
Figyelt kérdés
Iszonyatosan imadom, hatalmas nagy rajongoja vagyok. Facebookon az osszes rola szolo oldalt kovetem. A szobam tele van Lanas kepekkel. Ejjel-nappal a zeneit hallgatom es nem unom meg soha. Egyszeruen nincs egy szama sem, amit ne szeretnek. Ez a no az eletem. Ha egyszer talalkozhatnek vele, netan lehetosegem lenne elmenni egy koncertjere az a legeslegjobb dolog lenne, ami csak tortenhetne velem eletemben. Az ismeroseim azt mondjak, hogy en egy beteges rajongoja vagyok. Mas is van igy, aki ennyire szeretne?2015. ápr. 7. 21:40
1/4 anonim válasza:
"Van meg aki szereti Lana Del Rey-t rajtam kivul?"
biztos, másképp nem lenne több százezer lájk a videói alatt
"Facebookon az osszes rola szolo oldalt kovetem."
érdemesebb egyedül a hivatalosat követni, ami lényeges az ott lesz kiposztolva
"Ha egyszer talalkozhatnek vele, netan lehetosegem lenne elmenni egy koncertjere az a legeslegjobb dolog lenne, ami csak tortenhetne velem eletemben."
erősen kétlem, hogy jobb lenne, mint mondjuk dugni, de ha tényleg ekkora élményt nyújtana neked, siess mert a pop sztárok gyorsan jönnek mennek, lehet, hogy négy év múlva sehol nem lesz
"Az ismeroseim azt mondjak, hogy en egy beteges rajongoja vagyok. Mas is van igy, aki ennyire szeretne?"
van benne valami és igen, szerintem biztos vannak mások is
2/4 anonim válasza:
Én is imádom évek óta,és nincs egy szám ami nem tetszene tőle :D A kiadatlan dalait szoktad hallgatni? :D :3 Van egy új csoport Facebookon,asszem Lana Del Rey Hungary néven,lépj be,ott sok hasonló Lana fannal talizhatsz :D ;)
3/4 A kérdező kommentje:
:D utolsó, abba benne vagyok ;)
2015. máj. 6. 20:09
4/4 anonim válasza:
Én is ilyen szinten a megszállottja vagyok.. Ahw♥*-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!