Lorde vagy Lana Del Rey? Melyiket Szereted jobban és miért?
Figyelt kérdés
2015. márc. 15. 22:18
1/7 anonim válasza:
Lorde nem szimpi, mint ember, Lanától meg csak 2 számot ismerek, de közülük az egyiket imádom, úgyhogy rá szavazok.
2/7 anonim válasza:
Lana Del Rey-t,azért mert nagyszerű énekes,és Lorde nekem sem szimpi.:))
3/7 anonim válasza:
Lana Del Rey Sokkal jobb hangja van, jobban bejön a stílusa, egyedibb, gyönyörűbb. És valami miatt 1000x jobban megfog benne valami. Két évvel ezelőtt hallottam először, és esküszöm ez a csaj olyan mint valami kábítószer, hiszen nem telt el azóta nap ,hogy ne hallgattam volna( csak, ha pl. elutaztunk és mondjuk nem volt wifi ,vagy otthon felejtettem az mp4 lejátszómat ,de már akkor is teljesen kivoltam :D ) ^^
6/7 anonim válasza:
Lorde! Lana számaiból 30 mp-nél többet még nem bírtam ki.
7/7 anonim válasza:
Lana Del Rey, mert ő tud énekelni, meg előadni:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!