Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi ez a nagy rajongás a BTS...

Mi ez a nagy rajongás a BTS iránt?

Figyelt kérdés

Az utobbi pár hónap alatt annyi BTS rajongó lett itt Mo-n.Miért??

Én is szeretem őket csak azt nem értem mi ez a nagy "felhajtás" irányukban most??:OOOOO

2015. aug. 23. 13:38
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
31%
Bocsánat a laikus kérdésért, de kik azok a BTS-ek?
2015. aug. 23. 14:41
 2/50 anonim ***** válasza:
20%

Bangtan Boys

Koreai tinilányok nedvesítését megcélzó fiúcsapat. Szerencsére én is csak most hallok (olvasok) róla először, remélem utoljára is. Kérdező: majd kinövik!

2015. aug. 23. 16:30
 3/50 anonim ***** válasza:
85%
Logikusan egyre ismertebbek. Amúgy nem értem a komennteket. A BTS is egy ugyan olyan banda mint a többi. Aki meghallja h koreaiak, azok miért nézik le rögtön őket?? Azt hiszik hogy koreában nincsenek bandák? Mindegy, ehhez csak gratulálni tudok.
2015. aug. 24. 09:36
 4/50 anonim válasza:
92%

#3 : Abszolút egyetértek.

#2 :"majd kinövik"

Ha valakinek van egy kedvenc bandája, kétlem hogy kinőne belőle. Amúgy biztos neked is van egy hozzád közel álló zenekar, őket miért nem nézed le?! És a BTS-t miért? Ugyanolyanok, mint bármelyik másik zenekar, se többek, se kevesebbek. Nem bántásból írtam.

2015. aug. 25. 12:43
 5/50 anonim ***** válasza:
27%

Ki fogják nőni - ez a tapasztalat!

A kedvenc bandádra mindig jó szájízzel fogsz emlékezni, de nem leszel olyan elvakult imádója, mint fiatalon. Mondjak egy szép példát is? Én tiniként a Spice girls-ért voltam oda, a testvérem pedig a Backstreet boys-ért, amilyen csatározásaink voltak... felnőttként már csak mosolygok rajta. DE elmúlik minden fanatizmus, rajongás - így a BTS és a One direction, Justin Bieber-zimus is.

#1 voltam!

2015. aug. 26. 00:30
 6/50 eliza111 válasza:
80%

És aki 30 évesen is szereti pl...a One Directiont?...-.-... nemtudom miért kell ilyeneket lenézni..

talán elmúlik irántuk az érdeklődés talán nem...............

Amúgy tényleg sok lett a Bts rajongó Mo-n.. sokszor adják őket music channelen is..

Többnek is tetsznek a nyugati zenék,zenészek,kultúra,nyelv....persze akik nem rasszisták:DD.. ezzel nem szeretnék senkit se megbántani.. de persze vannak olyanok akik nem rasszisták és nem szeretik az ilyet..

2015. szept. 22. 20:53
 7/50 anonim ***** válasza:
88%
Szóval... Ha jól értem... Ők mindent megtesznek a rajongókért, alig alszanak pár órát, alig esznek, egész nap táncolnak, énekelnek, gyakorolnak, fanmeetingre járnak, az egész életüket erre szentelték, évek óta csak ezt csinálják, olyan dolgokat vittek véghez amiket egy átlag ember nem tudna, óriási áldozatokkal (évek óta nem találkoztak a szüleikkel, nem tudnak barátkozni olyan emberekkel akik nem híresek, sokuknak párkapcsolata se lehet) csak a rajongókért, és páran itt szidják őket... Az amerikai "sztárok" meg pár beszólás után már alkoholisták lesznek meg drogfüggők... Sokkal több figyelmet és elismerést érdemelnek, mint amennyi most van nekik...
2015. okt. 1. 14:20
 8/50 anonim ***** válasza:
85%
Attól hogy te kinőtted a kedvenc bandádat, másnak nem kötelező... (utolsó voltam)
2015. okt. 1. 14:21
 9/50 anonim ***** válasza:
85%
Minden ember teljesen más, és aki igazán szeret valamit, azt nem fogja feladni csupán azért mert idősebb lesz
2015. okt. 1. 14:22
 10/50 anonim válasza:
100%
Nem értem, hogy miért kell más véleményét elrontani és rá erőltetni valami TELJESEN mást. Ha csak tudnák az emberek, hogy ezek a bandák mennyit dolgoznak azért, hogy ott legyenek ahol jelenleg vannak. Ezek a fiúk/lányok napi 10 órát is dolgozhatnak. Táncolnak, énekelnek és próbálnak kapcsolatot teremteni a rajongókkal. Kigondolkozzák a lelküket, de vannak olyanok akik azért ítélik el őket, mert MÁSOK. Attól, hogy más a nyelvük, a kinézetük nem jelenti, hogy nem lehetnek jók! Korea a zenei iparban magasan a legjobb. Nem tehetség kutatóból kikapott "celebekkel" kezdenek karriert, ők éveket töltenek gyakornokokként, hogy később Idolok lehessenek. Kinövik... Van olyan aki kinőtte az ABBÁt? Esetleg más nagy bandát akik akkor tomboltak? Nem... Nem értem miért bántja az embereket, ha a Magyar lányok, nők esetleg fiúk rajonganak a KPOP-ért. Milyen fura, hogy az amerikai énekesek dalai mindig csak a nemi viszonyokról szólnak, de az senkit nem érdekel...
2015. nov. 9. 21:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!