Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi ez a nagy rajongás a BTS...

Mi ez a nagy rajongás a BTS iránt?

Figyelt kérdés

Az utobbi pár hónap alatt annyi BTS rajongó lett itt Mo-n.Miért??

Én is szeretem őket csak azt nem értem mi ez a nagy "felhajtás" irányukban most??:OOOOO

2015. aug. 23. 13:38
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
87%
Nagyokat nevettem mikor a válaszokat olvastam!Voltak olyanok amikkel teljesen egyet értettem, és olyanok is amiket még szerintem a válaszadó sem gondolt komolyan.A kérdező véleményem szerint olyan emberektől tette fel a kérdést akik konyítanak valamit a kpop-hoz. A válaszadók negyede pedig életében nem hallott róla semmit. Ilyen kérdésre pedig így nehéz válaszolniuk, és az is érthető, hogy miért válaszoltak így. Ez kb. olyan mintha egy Justin Bieber fant megkérdeznénk az éppen esendő metál/rock bandáról...(a rockerek is simán fel lennének háborodva a válaszokra) A témára visszatérve (mint ahogy előttem is mondták)a srácok nagyon keményen gyakoroltak/gyakorolnak/és fognak is gyakorolni és dolgozni. A lelküket kiteszik a rajongókért. Suga a debütálásuk előtt kiposztolt egy képet a lábáról,hogy annyit gyakoroltak, hogy tiszta sebes volt a lába. Koreában nem úgy megy az "idolválasztás" (mint egyes helyeken),hogy jól néz ki, nagyjából tud énekelni, visszük a nagybanira. Ez sokkal több. Már fiatal koruk óta (iskola mellett) járnak énekelni, táncleckét venni, színészkedni és angolul tanulni (és még nem is beszéltem az ottani iskolákról amik sokkal nehezebbek mint itt vannak).Arról meg, hogy a hanguk elképesztő, ahhoz már egy szót sem szólók. Mivel a kpop-ot, így gondolom a koreai kultúrát sem ismerik. Ha ismernék akkor sokkal tisztábbal látnák a helyzetet, és nem feltételeznének ilyeneket. Az ottani fiúk többsége sokkal jobban törődik a külsejével mint itt (tisztelet a kivételnek). Nem nevezném őket melegnek, maximum metroszexuálisnak némelyiket. Ami meg azt illeti hogy az ottani férfiak nem vonzóak (hanem melegek)azoknak ezt küldöm: [link] Szerintem ezt tovább fölösleges húznom, remélem levettétek belőle a lényeget.
2016. máj. 6. 20:27
 22/50 anonim ***** válasza:
2016. máj. 6. 20:34
 23/50 anonim ***** válasza:
89%
Kedves #17/22!!ha nem is ismered őket ne írj róluk rosszakat! Nem tehetségesek?? Nezd meg a videoklipjeiket!nincs jo hangjuk??live performanceken rohadt jol enekelnek!!! Amugy feltételezem, nem ismered a koreai kultúrá..ha ismernéd tudmád hogy milyen keményen kell dolgozniuk ahhoz hogybidolok lehessenek.. Vannak egyesek pl. Bts,Suga aki a legnagyobb szegénységből jutott el odáig ahol most tart..amugy abba nincs nagyon beleszólásuk hogy mennyi sminket tesznek rájuk, ráadásul a zenét a zenéért csináljak és nem a külső a legfőbb lényeg... Az hogy a zenéjük nem olyan ismeet minta 1D attól még lehet jó, sőt jobb is, de mint.tudjuk Amerika a világ közepe,és ha valakinek ott bejön a zene sokan fogják ismerni..És kérlek ne becsméreld őket és ne nézd le őket csak azért mert ázsiaiak...És nem, nem Kínaiak, (ha azok lennének se lenne baj)de nemhiszem hogy neked jól esne ha azt mondanák rólad hogy :osztrák vagy magyar vahy tuddjamisen....
2016. máj. 7. 20:02
 24/50 anonim ***** válasza:
19%
Na inkább tanulj meg írni.
2016. máj. 8. 13:33
 25/50 anonim ***** válasza:
84%

Ez a "majd kinövik" a kedvencem. Az emberek egyértelműen változnak. Változik az ízlésünk is. De egy olyan bandát amiért rajongsz, azt sosem fogod elfelejteni. Maximum másért rajongani, amit azután úgy is "kinősz". Az meg, hogy pár év múlva "kimegy a divatból" az erős tévedés. A kpop ipara pont ezért ad ki nagylemezek helyett sűrűbben kislemezeket. Amúgy meg rengeteg olyan banda/előadó létezik amit még mindíg nem "nőttek ki" : pl. Shinhwa ami már 18 éve fut.

Az a baj, hogy az emberek nem próbálnak nyitni az újra. Ezért van az, hogy a begyepesedett látókörűek úgy ítélkeznek, mint pl. #14. Az ilyen emberekből inkább ne. Zenei stílus alapján ítélni mást... Inkább én nem állnék szóba az ilyen emberrel.

2016. máj. 9. 21:15
 26/50 anonim ***** válasza:
28%
Fogadni mernék,hogy 5 év múlva teljesen le fogod szarni ezt a bandát de te tudod, majd emlékezz azért...Én is rajongtam egy bandáért és mondták , hogy úgyis kinövöm, én meg ugyanezt csináltam megvédtem őket és azt mondtam hogy soha nem felejtem el őket és hogy még 40 évesen is szeretni fogom őket.Ma már persze azt is szégyenlem , hogy valaha nyilvánosan beszéltem róluk sőt tényleg rajongtam értük kb.: 2 évig(nem vicc halál komolyan.)és mindig így megvédtem őket ahogy most te. Majd kinövöd valószínűleg még 13 éves jó ha vagy.De komolyan mondom ahogy megjött az eszem felfogtam a dolgokat és az ilyen pop tini bandák nagyon cikinek számítanak 17 felett, úgyhogy ha normál vagy kinövöd. ennyi
2016. máj. 10. 18:21
 27/50 anonim ***** válasza:
47%

#26-os hagyd rájuk. Én is megpróbáltam ésszerűen felvázolni és mit kaptunk? Leoltást! Teljesen mindegy a szexuális irányultságuk, hiszen 20 éve a Backstreet boys és az N sync uralkodott. Akkor is ment a melegezés... és lőn, kiderült, hogy az egyik együttes fele a fiúkért van oda. Ez az egyik része...

Ami pedig a rajongás tárgyát illeti... Meg lehet nézni ezeket a sztárgyárokat. One Direction - tehetségkutatóban feltűnt 5 gyerek, összetette őket SImon Cowell és meghódították a világot. Anno a nevelt lányom imádta őket, vérig sértődött, ha poénkodni mertem az együttessel. Elvégre Ők is kondiznak, ének és tánctanárhoz járnak, millió lemezt adnak el és nem csak Ázsiában ismerik el tudásukat.

Igen ám, de ahogy az idő eljár felettük, úgy a rajongók felett is. Változó korok formálják az embert. Ezt majd akkor ismerik be, amikor szerelmesek lesznek egy hús-vér pasiba.

Ezért csak ismételni tudom magam: én is cinkesnek éreztem a Spice girls imádatom. Pedig Ők is megtettek mindent a sikerért, ami be is jött. Csak kiderült, hogy Őket is összeválogatták, ment a fúrás és szét is mentek. Az akkori rajongók pedig biztosan mosolyognak, ha meghallanak egy felvételt tőlük, mert a fiatalságukat idézi.

Ezért mondják az idősebbek, hogy tudják miről beszélnek - így mi is. Bejártuk ezt az utat, csak más zenekarokért, együttesekért vagyunk/voltunk oda. Attól még áll, hogy 5-10 év múlva teljesen másért leszel oda és nem a K-popért...

2016. máj. 11. 09:57
 28/50 anonim ***** válasza:
87%
Hagyjátok rájuk. Mi A.R.M.Y.-k úgy is tudjuk, hogy miért ilyen sok a rajongó magyarországon is. (hál' istennek). Akik meg nem ismerik a kpop-ot és egyben a BTS-t azok pedig úgy is csak egy "múló tinibandának" fogják gondolni. Fölösleges itt kifelytegetni mindent.
2016. máj. 11. 16:20
 29/50 anonim ***** válasza:
88%
#26/28 remélem felfogtad, hogy hüly vagy. Ez a BTS, akiket nem lehet kinőni. Egyik ismerősöm 27 éves, és most is rajong a BTS-ért és más koreai zenekarokért... Osztálytársaim azt mondták, hogy szégyen, hogy ezeket a b-zikat szeretem és a pasik elfognak kerülni ha megtudják hogy őket szeretem. Erre az volt a válaszom, hogy na tessék, akkor kerüljenek mert hát kit érdekel? Nem fogok lemondani az álmomról miszerint a suli után koreai nyelvtanfolyamot végezzek s utána kimegyek Koreába.. Nem csak a koreai zene tetszik, hanem minden. Ebbe beleértve a kultúrát is... Különben ez hülyeség, hogy mocskolja mindenki őket. Sokkal jobbak, mint bármelyik angol/magyar zenekar vagy énekes... Minek belekötni az ilesmibe? Úgyse mondunk le róla, ha mocskoljátok is őket... Hajrá BTS, hajrá Kpoperek!!
2016. máj. 11. 17:11
 30/50 anonim ***** válasza:
6%
#29, Azért azt ne mond, hogy sokkal jobbak mindenkinél. Hát kik ők? Kinek érzik magukat,hogy ezt veletek is elhitetik? A béka segge alatt vannak még ennyi év után is.Majd ha nyernek a grammy-n akkor azt mondom talán érnek valamit.De nekem senki meg ne magyarázza , a magyaroknál Leanderéknél biztos nem. chhh.
2016. máj. 11. 19:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!