Mi ez a nagy rajongás a BTS iránt?
Az utobbi pár hónap alatt annyi BTS rajongó lett itt Mo-n.Miért??
Én is szeretem őket csak azt nem értem mi ez a nagy "felhajtás" irányukban most??:OOOOO
Ez a "majd kinövik" a kedvencem. Az emberek egyértelműen változnak. Változik az ízlésünk is. De egy olyan bandát amiért rajongsz, azt sosem fogod elfelejteni. Maximum másért rajongani, amit azután úgy is "kinősz". Az meg, hogy pár év múlva "kimegy a divatból" az erős tévedés. A kpop ipara pont ezért ad ki nagylemezek helyett sűrűbben kislemezeket. Amúgy meg rengeteg olyan banda/előadó létezik amit még mindíg nem "nőttek ki" : pl. Shinhwa ami már 18 éve fut.
Az a baj, hogy az emberek nem próbálnak nyitni az újra. Ezért van az, hogy a begyepesedett látókörűek úgy ítélkeznek, mint pl. #14. Az ilyen emberekből inkább ne. Zenei stílus alapján ítélni mást... Inkább én nem állnék szóba az ilyen emberrel.
#26-os hagyd rájuk. Én is megpróbáltam ésszerűen felvázolni és mit kaptunk? Leoltást! Teljesen mindegy a szexuális irányultságuk, hiszen 20 éve a Backstreet boys és az N sync uralkodott. Akkor is ment a melegezés... és lőn, kiderült, hogy az egyik együttes fele a fiúkért van oda. Ez az egyik része...
Ami pedig a rajongás tárgyát illeti... Meg lehet nézni ezeket a sztárgyárokat. One Direction - tehetségkutatóban feltűnt 5 gyerek, összetette őket SImon Cowell és meghódították a világot. Anno a nevelt lányom imádta őket, vérig sértődött, ha poénkodni mertem az együttessel. Elvégre Ők is kondiznak, ének és tánctanárhoz járnak, millió lemezt adnak el és nem csak Ázsiában ismerik el tudásukat.
Igen ám, de ahogy az idő eljár felettük, úgy a rajongók felett is. Változó korok formálják az embert. Ezt majd akkor ismerik be, amikor szerelmesek lesznek egy hús-vér pasiba.
Ezért csak ismételni tudom magam: én is cinkesnek éreztem a Spice girls imádatom. Pedig Ők is megtettek mindent a sikerért, ami be is jött. Csak kiderült, hogy Őket is összeválogatták, ment a fúrás és szét is mentek. Az akkori rajongók pedig biztosan mosolyognak, ha meghallanak egy felvételt tőlük, mert a fiatalságukat idézi.
Ezért mondják az idősebbek, hogy tudják miről beszélnek - így mi is. Bejártuk ezt az utat, csak más zenekarokért, együttesekért vagyunk/voltunk oda. Attól még áll, hogy 5-10 év múlva teljesen másért leszel oda és nem a K-popért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!