Mi ez a nagy rajongás a BTS iránt?
Az utobbi pár hónap alatt annyi BTS rajongó lett itt Mo-n.Miért??
Én is szeretem őket csak azt nem értem mi ez a nagy "felhajtás" irányukban most??:OOOOO
Abszolut egyet ertek azokkal, akik vedik a kpop -ot. En mind2 oldalon alltam mar.
"Majd kinovik" - Wtf, ez mire fel? En 18 leszek, es imadom a kpop -ot. Regen.. mikor fiatalabb voltam hidegen hagytak, mert semmit nem tudtam roluk. Aztan baratnom mutatott egy szamot (Jay Park - MOMMAE), es nem hittem el, de tetszett. Hazamentem es egyszercsak azon kaptam magam, hogy otthon is azt hallgatom, es meg keresgelek is a tobbi szam kozott, hatha talalok hasonloan jot. Es rengeteget talaltam! Kesobb eljutottam odaig hogy volt olyan koreai akit aranyosak talaltam, kesobb olyan is lett, akit helyesnek. A kpop nem is egy műfaj, ez egy eleterzes. Ha osszehasonlitanal egy kpop imadot egy random amerikai banda imadoval vagy barkivel, ami nem kpop parti, igen meglepodtel :) Nem ertem miert kell lenezni oket, en mint mar mondtam regen nem szerettem a koreaiakat, de akkor sem neztem le oket!.. es azokat se akik szeretik! Ugyhogy nojetek fel ti, vagy ha annyira faj, forduljatok be a sarokba, mert semmit nem tudtok se a BTS -rol, se masrol, ami koreai.
Kedves kerdezo, te meg vetted volna elobb a faradtsagot, es birtad volna a Google -ba hogy BTS, es talan elobb valaszt kaptal volna miez, es miert szeretik ennyien! De ha mar feltetted ide a kerdest, megvalaszolom.
- Mert kibeb*szottul jok es tehetsegesek!
Eszemben sincs kötözködni, de amikor olvastam IDŐSEBB vagy, nem gondoltam, hogy 18 már "öregnek" számít. Megkérdezem a "viszonyod", ha 30 éves leszel. Elhiheted, változni fogsz és nem is keveset.
Csak két példa!
Én tiniként a Spicegirlsért voltam oda, majd az elektronikus tánczenékért, mára pedig mindent megeszek, legyen kőkemény metál vagy komolyzene.
Húgom is hasonló utat járt be: tini fiúbandák, majd Linkin park (szigorúan a kezdeti éveik), most pedig igazi diszkópatkány lett!
A BTS (egyébként sosem hallottam róluk) ugyanolyan hullám lesz, mint a többi. Most fent vannak, majd eltűnnek, pár év és visszatérnek meglovagolni az újkori retrohullámot! :)
Utlsó..
Azért látni,hogy nem sokat tudsz a k-popról,mivel 100% hogy nem fognak eltűnni pár év múlva,mert nem hagyják cserben a rajongóikat.
Például a BIGBANG,2006-ban debütált,vagyis lassan 10 éve.
Eltűntek?Dehogyis,évről-évre több rajongójuk lett :)
Én biztos nem fogom kinőni :) lehet lesz olyan amikor mást is ki akarok próbálni,de cserbenhagyni nem fogom őket,annyit dolgoznak értünk,megérdemlik,hogy hűséges legyek.
Majd térjünk ezekre a "18 vagyok és még mindig nem nőttem ki" illetve a "sosem fogok kinőni őket" megjegyzésekre olyan 10-15 év múlva. Új emberek, új szokások, új stílus, új divat...
Sajnos nem fogadjátok el, de attól még tény marad. Ahogy a természet, a zenei világ, az ízlés, úgy formálódtok majd Ti is... Pont ezért mosolygok, mert az én fiatalságom idején ugyanez volt, csak az imádatunk tárgya volt más...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!