Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi ez a nagy rajongás a BTS...

Mi ez a nagy rajongás a BTS iránt?

Figyelt kérdés

Az utobbi pár hónap alatt annyi BTS rajongó lett itt Mo-n.Miért??

Én is szeretem őket csak azt nem értem mi ez a nagy "felhajtás" irányukban most??:OOOOO

2015. aug. 23. 13:38
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
100%

Abszolut egyet ertek azokkal, akik vedik a kpop -ot. En mind2 oldalon alltam mar.

"Majd kinovik" - Wtf, ez mire fel? En 18 leszek, es imadom a kpop -ot. Regen.. mikor fiatalabb voltam hidegen hagytak, mert semmit nem tudtam roluk. Aztan baratnom mutatott egy szamot (Jay Park - MOMMAE), es nem hittem el, de tetszett. Hazamentem es egyszercsak azon kaptam magam, hogy otthon is azt hallgatom, es meg keresgelek is a tobbi szam kozott, hatha talalok hasonloan jot. Es rengeteget talaltam! Kesobb eljutottam odaig hogy volt olyan koreai akit aranyosak talaltam, kesobb olyan is lett, akit helyesnek. A kpop nem is egy műfaj, ez egy eleterzes. Ha osszehasonlitanal egy kpop imadot egy random amerikai banda imadoval vagy barkivel, ami nem kpop parti, igen meglepodtel :) Nem ertem miert kell lenezni oket, en mint mar mondtam regen nem szerettem a koreaiakat, de akkor sem neztem le oket!.. es azokat se akik szeretik! Ugyhogy nojetek fel ti, vagy ha annyira faj, forduljatok be a sarokba, mert semmit nem tudtok se a BTS -rol, se masrol, ami koreai.

Kedves kerdezo, te meg vetted volna elobb a faradtsagot, es birtad volna a Google -ba hogy BTS, es talan elobb valaszt kaptal volna miez, es miert szeretik ennyien! De ha mar feltetted ide a kerdest, megvalaszolom.

- Mert kibeb*szottul jok es tehetsegesek!

2015. dec. 27. 20:04
 12/50 anonim ***** válasza:
10%

Eszemben sincs kötözködni, de amikor olvastam IDŐSEBB vagy, nem gondoltam, hogy 18 már "öregnek" számít. Megkérdezem a "viszonyod", ha 30 éves leszel. Elhiheted, változni fogsz és nem is keveset.

Csak két példa!

Én tiniként a Spicegirlsért voltam oda, majd az elektronikus tánczenékért, mára pedig mindent megeszek, legyen kőkemény metál vagy komolyzene.

Húgom is hasonló utat járt be: tini fiúbandák, majd Linkin park (szigorúan a kezdeti éveik), most pedig igazi diszkópatkány lett!

A BTS (egyébként sosem hallottam róluk) ugyanolyan hullám lesz, mint a többi. Most fent vannak, majd eltűnnek, pár év és visszatérnek meglovagolni az újkori retrohullámot! :)

2015. dec. 28. 20:19
 13/50 anonim ***** válasza:
87%

Utlsó..

Azért látni,hogy nem sokat tudsz a k-popról,mivel 100% hogy nem fognak eltűnni pár év múlva,mert nem hagyják cserben a rajongóikat.

Például a BIGBANG,2006-ban debütált,vagyis lassan 10 éve.

Eltűntek?Dehogyis,évről-évre több rajongójuk lett :)

Én biztos nem fogom kinőni :) lehet lesz olyan amikor mást is ki akarok próbálni,de cserbenhagyni nem fogom őket,annyit dolgoznak értünk,megérdemlik,hogy hűséges legyek.

2016. jan. 22. 15:32
 14/50 anonim ***** válasza:
9%
azért érdekes hogy a one directiont leb_zizzátok , ezt a nevetséges tényleg b_zis bandát meg kevésbé. csak rájuk kell nézni az egyiknek rózsaszín haja a másiknak 5 kiló alapozó látszik!! na ez a b_zis. és ez tényleg szégyen. azért meg lehet nézni némelyik lány izmosabb mint ők. nem is beszélve mondjuk a one direction tagjairól ... szóval itt látszik hogy miért nem hordják le ezt a bts-t vagy mi a francot mert nem foglalkoznak velük mivel nem néznek ki se nem jól se nem stílusosak és még tehetségük is alig van..nem hinném hogy mondjuk több díjat nyertek volna......és szerintem magyarországon meg szerintem tényleg csak az olyanok szeretik aikikkel én személy szerint hát szóba se állok. undorítóak ezek a kínai vagy koreai vagy milyen lányok..ö. akarom mondani kisminkelt fiuk...
2016. márc. 13. 14:39
 15/50 anonim válasza:
100%
Az utolsónak üzenem, hogy attól mert te One Direction fan vagy (meglátásom szerint) attól még nem kell lehordani azt amit más szeret, ugyan miért lennének melegek, ha kicsit is utána néznél a dolgoknak ebben a témában, akkor nem állítanál hülyeségeket.
2016. márc. 14. 19:33
 16/50 anonim válasza:
100%
Ennyi erővel minden sztár ki van sminkelve ha férfi, ha nő nem tudom mit kell ebből annyit kihozni (a One Direction-t is sminkelik ne aggódj) a másik meg Niall is festeti a haját ettől ő meleg lenne?
2016. márc. 14. 19:36
 17/50 anonim ***** válasza:
0%
Hát nem rózsaszínre festeti a haját.Azon kívül meg lehet nézni , és most tényleg ez az igazság,hogy már annyira látszik azokon a fiukon hogy sminkelve vannak hogy még a szemöldökük is olyan mintha ki lenne húzva teljesen csajosra.Azért a 1d -n meg épp hogy észre lehetett venni, szóval csak annyi volt rajtuk mint minden sztáron és hétköznapokon nem sminkelték magukat ,meg azért ha nem ismernéd őket akkor ők nem ilyen lányosak.Mármint nem ilyen ártatlanul néznek ki.Nem igazán tudom elmagyarázni. xd . De én most arra gondoltam főképpen elég sokan ezeket szó nélkül hagyják a 1d-t pedig lehordják ...
2016. márc. 15. 09:02
 18/50 anonim ***** válasza:
és nem én nem olyan értelemben mondtam rájuk hogy b_zis hogy igazából melegek mert akkor megérteném csak úgy néznek ki.
2016. márc. 15. 09:03
 19/50 anonim ***** válasza:
71%
Melyik az az őrült aki azt írta hogy "kinövik"? Nem nőjjük ki a BTS-T. Részemről ők az életem, és mindent elkövetek hogy valaha meglássam élőbe őket! Őket nem lehet egyszerűen kinőni!
2016. márc. 16. 19:11
 20/50 anonim ***** válasza:
10%

Majd térjünk ezekre a "18 vagyok és még mindig nem nőttem ki" illetve a "sosem fogok kinőni őket" megjegyzésekre olyan 10-15 év múlva. Új emberek, új szokások, új stílus, új divat...

Sajnos nem fogadjátok el, de attól még tény marad. Ahogy a természet, a zenei világ, az ízlés, úgy formálódtok majd Ti is... Pont ezért mosolygok, mert az én fiatalságom idején ugyanez volt, csak az imádatunk tárgya volt más...

2016. márc. 17. 00:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!