12-16 éves rocker lányok! Ti amúgy hallgattok néha rockzenét? És ha igen, akkor mit?
Bár nem vagyok lány és 18 vagyok de már csak azért is válaszolok.
Örök kedvenc: OSSIAN!
Ők a legjobbak a műfajban (szerintem) elképesztően jók, órákig tudnám mesélni hogy miért imádom őket,a régit is imádom és az újat is (ezt az ossianosok érteni fogják) bár nem annyira népszerűek de lesz*rom akkor is ők a legjobbak.
És nemrég elkezdtem Pokolgépet hallgatni.
Depresszió
Kárpátia
DIO!
Tenacious d
AC/DC
Omen
Egy kis Folk Metal
Dalriada
Korpiklaani
Arkona
Alestorm
Percipal Schuttenback
Kerecsensólyom
Death Metal:
Agonist
Arch Enemy
Viking Metal
Ensiferum
Pagan Metal
Eluveitie
Tudom hogy nem teljesen a kérdésre adtam választ de mindegy.
UI:"A rock örök és elpusztíthatatlan"
Kovbojokat csak a hatás kedvéért tettem bele, ez a Led Zeppelin sznobság meg kezd az idegeimre menni... A Queen, a Genesis, Aerosmith, BB King, vagy Johnny Cash nem elég jó, ha nem hallgatsz Led Zeppelint vagy Pink Floydot, akkor a következő úticélod édesanyád körülbelüli iránya...
Ez most off lesz, de pls írjatok már nekem Pink Floyd számokat, mert szégyenszemre csak az eléggé túlértékelt Another Brick In The Wallt ismerem tőlük, szóval valaki adhatna példákat, miért is vagytok úgy oda érte, és hogy miért pszichedelikus rock.
Amúgy tényleg privátba kellett volna írnom, csak véletlen ide írtam, és elküldtem az első ilyet, utána meg leszartam.
Köszönöm a felvilágosítást :) Szóval albumokat kell hallgatni! Gondolhattam volna, hogy egy prog-rock együttesnek konceptalbumai vannak. Amiket írtál, tényleg jók. Filmet meg majd nézek, ha filmet nézek.
A sznobságot meg nem a Led Zeppelinre értettem, hanem egy bizonyos hozzáállásra, ami úton-útszélet fellelhető, a lényege, hogy villogtassuk magunkon a virtuális LZ pólónkat, hogy mi, művelt emberek, igazi zenét hallgatunk, és mindenki más, akinek nincs meg a Led Zeppelin logója valami jól látható helyen, azt nézzük le jó magasról, mint a műveletlen, szánalmas csőcseléket, akivel nem közösködünk.
Félreértés ne essék, nincs semmi bajom a Led Zeppelinnel, Jimmy Page nagyon, de NAGYON király, csak nem szoktam hallgatni, és emiatt nem nagyon emlegetem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!