Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hölgyek, Urak, Fiúk, Lányok...

Hölgyek, Urak, Fiúk, Lányok (10-30 között) ti hallgattok még Hobo Blues Band-et?

Figyelt kérdés
2015. júl. 28. 16:39
 1/9 anonim ***** válasza:
ismerem, nem hallgatom 21f
2015. júl. 28. 16:43
 2/9 anonim válasza:
Egy kicsit kicsi kicsúsztam a 30 ból de igen, gyakran hallgatok Hobot :)
2015. júl. 28. 18:11
 3/9 A kérdező kommentje:
Én is kicsit kicsúsztam, de nagyon értékes zenekarnak tartom. A zenekar szellemi motorja több műfajt összeházasít, melyből keverékműfaj jön létre.
2015. júl. 28. 20:10
 4/9 anonim ***** válasza:

Apukám nagyon szereti, ezért rengtegszer hallgatuk a kocsiban és otthon is. Mivel gyakorlatilag HBB-n nőttem fel, én is szeretem és hozzátartozik a gyerekkoromhoz, habár sosem ismertem az összes számukat. Emlékszem, amikor Hobonak 2009-ben kijött a Circus Hungaricus albuma apuval együtt üvöltettük és énekeltük a kocsiban, anyu "legnagyobb örömére". :D Az az album a mai napig hatalmas kedvencem, és így, idősebb fejjel már nem csak a zene, hanem a szöveg mélysége is elvarázsol.

15/L

2015. júl. 28. 20:24
 5/9 A kérdező kommentje:

Kedves Válaszoló!

Ilyen esetekben örülök. Anyukám nem bírja elviselni sem mint előadó, mint szövegíró, de én a dalok mélyebb rétegzettségeibe szeretem magam beleásni.

2015. júl. 28. 21:43
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem anyukám nagy rajongó, mai napig hallgatjuk bakeliten a számaikat :D Nem vagyok nagy fan, de azért szeretem őket

14/L

2015. júl. 29. 11:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Engem is szüleim neveltek rá, köszönet nekik ezért :) Most már felnőtt fejjel teljesen másképp hallgatom, mint gyerekként, de még mindig nagyon szeretem. Nemrég voltam koncerten is, Hobo zseniális! 19/L
2015. júl. 29. 16:12
 8/9 A kérdező kommentje:
Minden Nemzeti Színházban tartott koncerten ott voltam, a Budapest Parkban tartott születésnapi koncerten is.
2015. júl. 29. 16:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Én 14 vagyok és igen rendszeresen hallgatok HBB-t. Szerintem ők az egyik legjobb magyar zenekar. Bár szegény Hobonak nincs hangja, de a szövegei igazán magválragadóak, de ott van mellette Bill akinek hihetetlen hangja van:) Nagy kár hogy feloszlottak....
2016. jan. 2. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!