Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Rockerek milyen zenéket...

Rockerek milyen zenéket hallgattok?

Figyelt kérdés
rockon belül mindent? magyart és külföldit is? a metalt is szeretitek pl. a death metalt?

2014. szept. 13. 15:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

általában a rockerek, már akik a klasszikus rockot szeretik azok utálják a death metalt

és mindkettőt szoktam szeretni :)

2014. szept. 13. 16:14
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Én klasszikus rockzene szerető vagyok és ki nem állhatom a death metált.

Amiket hallgatok (külföldi): Deep Purple, Led Zeppelin, Black Sabbath, Pink Floyd, Judas Priest, Van Halen

Magyarok: Pokolgép, Ómen, EAST

2014. szept. 13. 17:33
 3/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) ezt jó tudni,mert én úgy gondoltam a rockerek általában szeretik a metált is, de igaz, hogy a death metal távol van a klasszikus rockól :)
2014. szept. 13. 18:00
 4/18 A kérdező kommentje:
*rocktól
2014. szept. 13. 18:01
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Ledzeppelin, Pink Floyd, Beatles...

Parkway Drive, KSE, Your Demise...

Nirvana, Pearl Jam, AIC...

RATM, Audioslave, Nickelback...

Ramones, Clash, Misfits, Bad Religion...

Tame Impala, Morgan delt, Radio Moscow...

Amon Amarth, Korpiklaani, Finntroll...

Black Keys, Arctic Monkeys, Temples...

Korn, Deftones, Slipknot...

És még csak párat mondtam... Szenvedélyem meghallgatni minél több rock zenét. Mivel ez a kedvencem persze...

De megannyi elektrónikus hallgatok, rappet, Hip-hop-ot, RNB-t, Soult, Jazzt, vagy bármit amiben én látok fantáziát.

Lehet az magyar, angol, vagy akár olyan nyelven is, hogy nem is értem...

2014. szept. 13. 19:49
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Én nem a klasszikus rockot szeretem, hanem néha az alternatívot, de nagyon szeretem a harcore rockot és a metált! ( heavy metál, death metál )

Alter pl.: Billy talent: Try honesty, Rusted from the rain (sok jó számuk van)

Paramoret szeretem, főleg a Riot albumuról

De mondjuk ott az Escape the fate az olyan harcore-nak is mondták már meg metálnak is, szoval nem tudom hogy akkor most melyik :D

Death metálból jó az Agonist és az Arch enemy , de ezekben csaj az énekes!!

2014. szept. 14. 09:30
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Külföldiiből több van, de a magyarban is talaálható jó. Rock- klasszikus, hard, blues, glam, metál- heavy, thrash, grunge. Példákkal szemléltetve: Led Zeppelin, Deep Purple, The Who, The Kinks, Slade, T.Rex, The Beatles, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Free, Lynyrd Skynyrd, Ram Jam, White Lion, Skid Row, Alice Cooper, The Doors, Guns N' Roses, Mötley Crüe, Ozzy Osbourne, Iron Maiden, Metallica, Megadeth, Testament,Pantera, Alice In Chains,Pearl Jam, Nirvana,Soundgarden...

Magyarok: Taurus (Radics Bélával), Karthago, Hobo Blues Band, Lord

2014. szept. 14. 11:21
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Ja és a black metált ki nem állhatom, meg az ilyen hörgőseket és a "core" jelzővel ellátottakat...
2014. szept. 14. 11:22
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
A rockot szeretem, de csak a külföldit. Metálból a power metál jöhet. A többit nagy valószínűséggel nem szeretem.
2014. szept. 14. 14:24
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Rockon belül nem mindent. Pl. ki nem állhatom a pop rockot, rap rockot, soft rockot és azt alternatívat sem szeretem.

A grunge-ot és hard rockot viszont nagyon kedvelem. A klasszikus rockot is nagyon szívesen hallgatom, de attól még ugyanúgy a szívem csücske a heavy metál, thrash metál, speed metál, power metál, szimfónikus metál, death metál, melodikus és technical és brutal death, black metál (ebből is főleg a szimfónikus), sőt a grindcore is. A metalcore-ral sincs semmi bajom, csak nem az én műfajom.

14/L

2014. szept. 14. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!