Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Rockerek milyen zenéket...

Rockerek milyen zenéket hallgattok?

Figyelt kérdés
rockon belül mindent? magyart és külföldit is? a metalt is szeretitek pl. a death metalt?

2014. szept. 13. 15:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Én a rock és metal klasszikusait szeretem a legjobban, elsősorban külföldieket, de a hazaiakat is. Én a metalt is a rockzene részének tartom, azt is nagyon szeretem. Akár a black/death metalt is, elsősorban a műfaj igazi nagyjait. Mondjuk sajnos ezekban a műfajokban (is) sok a tucat, de a rock/metalon belül a legtöbb műfajban megtalálom az ízlésemnek megfelelő és minőségi zenéket.

A metalcore-ból és társaiból viszont semmi nem érdekel; mégpedig azért, mert számomra minden rockzene, még a "legdurvább" metal is elsősorban a jó dalokról, emlékezetes témákról szól, ezekben viszont én nem találok olyat.

2014. szept. 14. 15:12
 12/18 A kérdező kommentje:
k
2014. szept. 14. 18:34
 13/18 A kérdező kommentje:
azt akartm írni köszi a válaszokat :D
2014. szept. 14. 18:36
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Tankcsapda

The Beatles, Guns 'n Roses, AC/DC, The Pretty Reckless

Oomph!, Rammstein

2014. szept. 14. 18:53
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Külföldi: Manowar, HammerFall, Motörhead, Brocas Helm, Iron Maiden, KISS, Dionysus, Dio ...

Magyar: Akela, Ossian.

Szeretem a heavy/power metalt, viszont a death metalt ki nem állhatom.

2014. szept. 14. 20:41
 16/18 anonim ***** válasza:
94%

Tankcsapda, Depresszió

AC/DC, Gins'N'Roses, Bullet for my valentine, Gazette, Maximum the hormone, Metallica, Rammstein, Slipknot, Nightwish, Apocalyptica, Falling in Reverse most csak ennyi jut eszembe... 16/L

2014. szept. 14. 21:28
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább külföldieket hallgatok de persze az alapvető klasszikus igazi magyar rockot/metált nagyon szeretem :)) és igen stílus ügyileg jöhet ebből a kategóriából bármi sok mindent szeretek. Kedvenceim nem túl rövid listája ha érdekel :DD 14/L

Ac/Dc , Alvin és a mókusok , Alice Cooper , Alicen in Chains , Amon Amarth , Anthrax , Avenged Sevenfold Bad Religion , Bathory , Beatrice , Black Label , Black Sabbath , BFMV COB Deep Purple , Def Lepprad , Dio , Dropkick Murphys Emily\'s Army , Eric Clapton Five Finger , Firkin Ghost , Green Day , Guns n roses , Godsmack Helloween , Hobo Iron Maiden Jimi Hendrix , Judas Priest , Joe Bonamassa Killswitch Engage , King Diamond , Kiss , Kreator Lamb of god , Led zeppelin , Limp bizkit , Linkin park Marilyn Manson , Megadeth , Metallica , Mick Jagger Nirvana , Nickelback , Nightwish Ozzy , pokolgép , pantera , pink floyd , paddy and the rats , pmobil Queen Rage Againts , Ramones , Red hot , Rolling Stones Scorpions , Sex pistols , Slayer , Slipknot , System of a Down Tankcsapda , Trivium , The Clash , The Offspring , The Doors , The Rasmus , The Who , Twisted Sister Venom

2014. szept. 15. 21:07
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

10

Van a poprockon és a soft rockon belül is jó zene! Ne csak a mainstream zenéket ismerd ezekből a műfajokból!

2022. febr. 5. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!