Rockerek! Ti hallgattok más zenét is a rockon és a metálon kívül?
Heló!
Igen. Szeretem a klasszikusokat, az instrumental aláfestőzenéket, a folot, a countryt... sőt még pop és esetleg rap számokat is szoktam - igaz, csak néha 1-2-őt, és azokat, amiket jónak tartok.
A rock-on belül is sokfelé mozgok, a léyneg az, hogy minőségi legyen a felhozatal.
Egyébknét én is találkoztam ilyen "Én ősrocker vagoyk, te ne." emberekkel - igaz, nem nálam próbálkozott az ürge. Konkrétan egy rock kocsmába levittek egy Wii-t, és ment a just dance :D. Mindnek imarha jól szórakozott, erre bejött egy kinézetre komoly rocker, de roppant szűk látókörű ember, és kaikadt, hogy hogy lehet ezt csinálni egy rock kcosmában. Mondták neki, hogy marha jól érzik magukat, nikbáb szórakozna ő is, de ez felkapta a vizet, és fleháborodva elment... A többiek meg folytatták a szórakozást.^^
Vivaldit nagyon szeretem, meg a Carmina Buranát, és a Bolerót is...
Ezen kívül bluest hallgatok még szívesen, de a country is jöhet.
Túlnyomó többségben hallgatok rockot és metált, de hallgatok olyanokat is, hogy Lana Del Rey, Marina and the Diamonds, The Neighborhood. Szerintme hülyeség, hogy egy rocker csak és kizárólag rockot hallgathat...
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!