pop-punk! meg persze akusztikus számokat :) Egyébként miért érdekel ,hogy mit mond? Akkor nem vagy igazi rocker, ezek alapján akkor kb senki nem az. És? Miért kéne annak lenni? Azt hallgatsz amit akarsz ,ne akarj megfelelni mások által kitalált sztereotípiáknak.
2013. okt. 26. 02:59
12/21 anonim válasza:
Folk/viking/pagan metal mellett egy kis mennyiségű glam popot,pop-punkot,countryt,meg violin-dupstepet...Kicsit.
2013. okt. 27. 13:07
13/21 anonim válasza:
És még egymás is leszavazzá ka Nagy Rockerek. És mmiért? Mert szánalmasak.
2013. okt. 31. 11:35
14/21 anonim válasza:
Te vagy szánalmas.
2013. okt. 31. 12:26
15/21 anonim válasza:
Hát kövezzetek meg, lehet hogy szélsőséges vagyok de én még a poprockot se szeretem, nemhogy tisztán a pop-ot(azt valósággal utálom).
Csak hard-rockot és a metál mindenféle ágazatát hallgatok.Apoén pedig az, hogy tök normálisan öltözök, még csak hosszú hajam sincs, ha elmész mellettem az úton nem mondanád soha meg :) Kedves, viccelődős, szerény fiú vagyok mindaddig, amig nem érünk el a koncertre, ott elszabadul a pokol...
2013. nov. 6. 17:08
16/21 anonim válasza:
igen, industrial, dark electro, ebm
2013. nov. 29. 12:56
17/21 anonim válasza:
Persze, hogy hallgatok mást is. Már rögtön ott van a punkzene, és én imádom a bluest is...
De hallgatok Daft Punk-ot, Prodigy-t, Massive Attack-et, Chemical Brothers-t, Pendulum-ot, sőt néha még egy olcsó kis techno számmal is beérem (Bírom pl a Tecktonik-ot)
Persze a legkedvesebb zenei stílus még mindig a rock :)
2013. nov. 29. 13:23
18/21 anonim válasza:
12-es válaszoló vagyok
Azt kifelejtettem,hogy nagyon sok hardcore-t hallgatok...
2013. dec. 3. 21:23
19/21 anonim válasza:
Max Lana Del Rey-t :D xd
2014. aug. 12. 21:22
20/21 anonim válasza:
Igen. Nagyon szeretem a rockon/metalon kívül a komolyzenét és a jazzt is. Elektronikus zene is jöhet, ha igényesebb fajta. Illetve imádom az ilyen Ozric Tentacles illetve Shpongle jellegű zenéket is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!