Miért baj az, ha punk rockot hallgatok? 14 F
Ááááá... a sok sznob akik nem szeretik a punkot és csak komolyzenét meg jazzt hallgatnak. :) Biztos csak sznobságból teszik, hiszen annak még általában szövege sincs. :) Milyen elvetemült állat hallgatna olyan zenét, amiben nincs szöveg sőt még dob se?! :D Biztos csak ezzel akarnak kitűnni, amúgy titkon a Blink 182 és a Ramones brilliáns dallamait jobban szeretik mint Mozart izzadtságszagú ötlettelen főtémáit, csak szégyellik beismerni egymásnak, mert ennyire öntelt sznobok... :)
Viccet félretéve, nincs vele semmi baj, mindenki azt hallgat, amit akar, így kerek a világ :)
Az oldalon lévő kereső használata elég hasznos és időt spóroló dolog lenne , és úgy talán nem kerülne ki minden héten egy zene kategóriára vonatkozó "gáz-e ,vagy baj-e ?" típusú kérdés.
Kérdésed azonban jól rámutat nem csak a szüleid , hanem a te bizonytalanságodra is , én is hasonlókat hallgatok mégis eszembe se jutott , hogy ilyen kérdést kiírjak.
"De csomó ismerős teljesen kiakad, amikor ezt hallja, próbálják meggyőzni a szüleimet, hogy ne engedjék, mert sérül a lelkem, meg ilyenek."
Nos ilyet már nekem is mondtak , de egy mosolynál többet nem tudtak vele kicsalni belőlem. Hagyd figyelmen kívül.
" Volt olyan is, aki kérdezte, hogy mit hallgatok, Green Dayt? Erre mondtam, hogy nem, hanem igazi punkot. Erre azt felelte, hogy el se tud képzelni a Green Day-nél keményebb zenét "
A Green Day igazi punk , mind szövegileg mind hangzásilag , a kilencvenes évek elején indult be a karrierjük igazán , nem kellett , hogy ugyanolyan legyen a zenéjük mint akik a hetvenes években tevékenykedtek a műfajban.
A punkrock elég könnyed zene , ha nem ismernek keményebbet azzal saját szűklátókörűségüket fejezik ki. Lenézni a másikat ilyesmiért meg gyerekes , engem is mint szinte mindenkit lenéztek páran mégse tudott érdekelni.
" értelemes ember nem "engedheti meg" magának, hogy ilyen alantas zenét hallgasson"
Alantas , amely szövegvilágával együtt ver valamennyi electro zenét.
" A Blink-182 egy pózer popegyüttes"
A Blinket nem kedvelem én sem , de minek pózerezni ? Ezt a szót többnyire azok használják együttesekre/előadókra akik így akarják saját magukat nagyobb rockernek/punknak beállítani. Plusz azzal , hogy foglalkozol velük csak nekik teszel jót , semmit nem számít , hogy pozitív vagy negatív-e a véleményed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!