Ciki, ha 17 évesen javarészt komolyzenét hallgatok?
Sokkal többre értékelem a komolyzenét, mint a mai csinnadrattákat.
Tudom, a korosztályom finoman szólva nem rajonganak a hegedűversenyekért, és a zongoraművekért sem, vagy csak jól titkolják.
17f
Egyáltalán nem ciki. Örülök, hogy kedveled. :)
Én inkább a dudás-furulyás zenéket kedvelem, de jók a zongorazenék is. Hozzáteszem, metálos vagyok.
Köszönöm a válaszaitokat!
Egyébként mai zenék közül Thomas Newman munkássága tetszik.
kb. 23 éves voltam, mikor volt egy jóképű, fiatal, igényes férfi ügyfelem. Elvitt kocsival, és komolyzene szólt közben CD-ről. Nem kicsit meglepődtem. De abszolút pozitív élmény volt.
Szóval ebből kiindulva, miért lenne ciki?
Nem ciki egyáltalán.
Zárójelben üzenem az elsőnek, hogy a műveltség nem a komolyzene szeretetétől függ.
Találkoztam már nálam műveltebb emberrel, aki nem ismerte fel Vivaldi Négy évszak-ának tételeit, én viszont igen, mert a 8 osztályt zeneiskolában végeztem.
Semmi reláció nincs ezek között a dolgok között.
Cuki, hogy szerinted bárkit is érdekel milyen zenét hallgatsz...:)
Egyébként is Te nem befolyásolod mi tetszik...:) Mindenesetre azért szerintem király dolog, hogy vannak olyanok, akik hallgatnak ilyen zenét.
Én is szeretem a komolyzenét :) Egyik osztálytársam szemében pl. hatalmasat ugrottam, mikor megtudta hogy a telefonomon Liszt Ferenc, Mozart, Csajkovszkij és még sorolhatnám kik művei vannak.. :D Nem nézte volna ki belőlem hogy ilyen zenét hallgatok.
Szerintem ezzel is csak több vagyok :) Műveltségre, sokoldalúságra utal, hogy ilyen zenét is hallgatok.(Ugyanis a komolyzene meltt mindent hallgatok. Legyen az jazz, rap, pop vagy valami lightosabb rock. Szerintem két fajta zene van: Ami tetszik és ami nem.) Én pl. büszke vagyok rá.
Tipp: Lecke írás közben nekem sokat segít ha a kedvenc komolyzenémet hallgatom közben. Tanulásnál nem, csak hf. írás közben!
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!