Nagyon különcnek számítok, ha ennyi idősen Zoránt, Demjént, Dire Straits-t, Mark Knopflert és hasonlókat hallgatok?
16 éves vagyok, hasonló ízléssel.
Különcnek egyáltalán nem számítasz, csak a többi ember szerint (akik hallgatják a sok agysorvasztó szart) lehetsz egy kicsit furi legfeljebb.
Money For Nothing az jó :D
Zorántól csak a Így is jó c. számot hallgatom néha.
Különc szerintem, mert manapság a tucc tucc megy 90%ban... Szinte mindenki azt hallgatja.
http://www.youtube.com/watch?v=kv_b-6RUULw
Ajánlom neked. Elébb innen kerestem 16 számot amit ismertem ugyan csak a címét nem tudtam
20f
Én Havasit hallgatok gyakran..:)
[drum&piano- freedom a legjobbja..^^]
14/l
Figyu!Elárulom neked,h te ZENÉT hallgatsz,IGAZI müvészektől és ZENÉSZEK-től.
Sosem értettem!Mintha mindenki egy közös szerverre lenne csatlakoztatva és mindenkinek csak azok (hát nevezzük zenének)szolnak a füleikbe.Ahogy eléri a mit tudom én 10 éves kort vagy már fiatalabb korosztályt,és megy a tuc tuc zene.De semmi más!És mindenki!Na persze vannak kivételek,de kevés!
Te legalább olyan ZENÉT hallgatsz,ami ZENE,és nem holmi ujdonsült kis középiskolás,kinyalt s'ggü,agyon szolizott,elkényeztetett flash haju,ovodás nyálas kis hagy ne mondjam h kicsoda által csinált "zene",aki megcsináltatta a haját és önjelölten müvésznek nevezte ki magát azzal h a neve elé rakott egy "DJ" jelzést!És ezeket tartják zenésznek!De csak a maiak!De megmondom öszintén hogy abban igazat adok neki,hogy ha ezzel a szánalmas dologgal el tudják magukat adni és némelyik meg is tud élni,akkor miért ne csinálják az olyan zenét,amit én otthon egy-két lábossal meg egy fakanállal a mühelyben vagy a konyhában elkészitek!Ez az igény manapság!Ennyire futja nekik az izlésük,az elképzelésük.Mintha mást nem szabadna nekik hallgatni.És még hogy mindenkinek más az izlése,hát csak a szöveg talán meg a ritmus változik.
Ugyhogy én örülök neki h nem tartozom az alá a központi szerver alá és h nekem nem jutott abbol a csatlakozobol amit az én fejembe dughatnak!
Sosem tartottam öket zenészeknek és sokan mások sem!Azért mennek el dj-nek mert amugy a normálisabb zenékhez fullra nincs tehetségük meg érzékük sem,vagy csak dugni akarnak!
Ugy hogy ne szégyeld mert ezek oriási zenészek és tehetségek voltak akik olyan zenét alkottak,amik mai is zenék pl Dire Straits,ne viccelj,a legnagyobbak között vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!