1/22 anonim válasza:
Martin Garrix,Steve Aoki,Example, ami meg más az Lorde,Mr.Misshtől pár szám, szóval azért elég vegyes:D
lány vagyok amúgy
2/22 anonim válasza:
Látom metalheadekre/rockerekre/punkokra számítottál :D Mai 14 évesek nagy része rapet,dupstepet,techno-t hallgat....
Én ugyan még 13 éves vagyok(már nem sokáig) de viking/folk/pagan/death/black/industrial metalt,hardcore-t,rockot és punkot(keveset)hallgatok :D
4/22 anonim válasza:
Ulta: Martin Garrix, Hardwell, Avicii.....
Dubstep: Skrillex......
Rap: Majka, Animal Canibals
Rendes slágerek: PSY, Rihanna, Flo Rida.
5/22 anonim válasza:
szia en punkot,screamot es rockot szoktam inkabb hallgatni :) 14L
6/22 anonim válasza:
Avenged Sevenfold, Metallica, Leander Rising, Wisdom, Asking Alexandria, Trivium, Ossian, Pokolgep. Meg meg sok mast :)
7/22 anonim válasza:
Ennyire fontos látom, hogy ki van emelve a kérdés.
8/22 anonim válasza:
Guns N Roses, Metallica, Nirvana, Tankcsapda, Green Day, Quimby,Punnany Massiff stb.
14/L
9/22 anonim válasza:
Hát én már 17 vagyok, de 14 évesen a Slipknot volt a mindenem. :) Akkor hallgattam még Limp Bizkitet is, meg ilyesmiket. Ezeket persze még mindig imádom, csak azóta bővült a kedvenceim listája.
10/22 anonim válasza:
Within Temptation, Epica, Nightwish, The Letter Black, Skillet, Amaranthe, Sonata Arctica, Eluveitie,Edenbridge, Apocalyptica, The Nearly Deads, Icon for Hire, The Dirty Youth, Papa Roach, Delain, Serenity, Thirty Seconds to Mars, Tarja Turunen, Lacuna Coil, Nemesea és még akad pár :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!