Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért veszi rossz szemmel azt...

Miért veszi rossz szemmel azt anya, ha metált hallgatok?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, lány.

kb 2 évig ezeket a tucatzenéket hallgattam. (nem akarok senkit se megbántani, mindenki azt hallgatja, ami neki tetszik.)

szóval a sztárolt pop előadókat, rappereket, dj-ket.

Az ősszel lettem gimis, és hálistennek olyan közegbe kerültem ahol a többség rockot/metált hallgat, és hát én is 'áttértem' erre.

de nem tudom, hogy anyának mi a baja ezzel. nem lettem rosszabb tanuló, nem hallgatom hangosan, nem úgy öltözködöm mint egy rocker, de őt mégis zavarja.

már lövésem sincs, hogy miért :D

2014. ápr. 29. 15:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem érthető, ha megpróbálod az ő szempontjából nézni: A kislánya, aki eddig dallamos kis számokat meg egy-két rapet hallgatott, most egy neki csupán ordításnak hangzó zenét hallgat. Amikor ő fiatal volt, nem nagyon létezett ilyen, a rock is más hangzású volt (ACDC, Led Zeppelin, KISS). Szerintem adj neki egy kis időt, de védd meg a zenei ízlésed. Nekem is sokszor jön be a szobámba egyik szülő, hogy mi ez a zene, de annyiban hagyják, mert nem bömböltetem és már pár éve ez megy. Persze metál előadók mellett rengeteg lazább bandát szeretek, főleg egyébknt alternatív rockot hallgatok.

Sok sikert és pacsi :D

16/L

2014. ápr. 29. 16:05
 2/9 A kérdező kommentje:

ház hozzászokhatott volna már..:DDDD

de akkor türelmesebb leszek :)

köszi a választ és pacsii :DDD

2014. ápr. 29. 16:09
 3/9 anonim ***** válasza:
94%
Hidd el, megszokják :D Az én szüleim sem szerették, pedig 9 évesen még csak ilyen kis laza Breaking Benjamin-t meg Three Days Grace-t nyomattam, most meg üvöld a Téveszme vagy az After The Burial és a Wynardtage :DDD Megszokjàk ;)
2014. ápr. 29. 16:33
 4/9 anonim ***** válasza:
91%

Vicces, én régebben nagy metálos voltam, szüleimet sose zavarta, bár ilyen korn, slipknot, stb. ment.

Mostmeg Barbárfivérektől, AKPH-tól, Mikee Mykanictól agyvérzést kapnak, és nem a zenei szint miatt, hanem, hogy milyen már, meg miről szól stb, megront szerintük...:D Hát ők tudják... De végülis hagyják.:)

2014. ápr. 29. 17:15
 5/9 anonim ***** válasza:

20-25 eve azt hittuk, hogy a harmadik evezredre eltunnek majd a prud anyukak, akik a zenere beszolnak :)

Mondjuk a hangero lehet cikis, egy lakasban laktok... :)

2014. ápr. 29. 18:08
 6/9 A kérdező kommentje:

én is hasonlókat hallgatok :D ugye slipknot, korn, asking alexandria, bullet for my valentiene stb stb

bár lehet, hogy a dalszövegek miatt van ki néha, mert pl a FFDP-nek és a Papa Roach-nak van pár suicide-ról szóló dala...

amúgy nem lakásban lakunk, és mindig fülessel hallgatok zenét :D

2014. ápr. 29. 18:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Minek kellett lepontozni? :O Nem értem ezt a népet...
2014. ápr. 29. 19:00
 8/9 anonim ***** válasza:

nyomassad csak!! :) a tininek az a dolga, h lázadjon, a szülőnek meg az, h szörnyülködjön. a szülőknek úgyis át kell esni ezen, h a tini gyerekük más... hát tudsz képzelni egy olyan szülőt, aki nem tudna beszólni a metálért, a bakancsért, a kilógásért.... , hát nem tök unalmas lenne az életük csesztetés nélkül? :)

hallgass marilyn mansont is, ki nem maradhat! :)

2014. ápr. 30. 14:51
 9/9 anonim válasza:
Az én anyukámat nem az zavarja, hogy metált és rockot hallgatok, (egyébként ő szerettette meg velem) hanem az, hogy úgy is akarok öltözködni.
2014. máj. 8. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!