Gáz ha 13 évesen death metal-t hallgatok?
Figyelt kérdés
Az osztálytársaim amióta tudják‚ hogy kissé más a zenei ízlésem mint más embereknek, nem szólnak hozzám és úgy tesznek mint ha nem is léteznék.2014. ápr. 26. 17:48
11/14 Kill The Sexplayer válasza:
Én meg CCR-t, Ray Charles-t és a The Velvet Underground-ot hallgatom és mégis magasról le..., hogy más mit mond/csinál/hallgat. Utcán is szoktam hallgatni őket, mert ENGEM boldoggá tesz.
15/F
12/14 anonim válasza:
azért mi a jobb??× Egy Metallican (mondjuk.az nem death) 333333es stadionba pogozni vagy e 30nmben a sok kis hülye.gyerekekkel akik beszívnak ilyenek mellet. . 16/f Persze h jó. 6#os voltam.
13/14 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy kik ők , hogy megmondják, hogy mi gáz és mi nem. Te ilyen vagy, ha nem tetszik, el lehet húzni. Hidd el nem fogsz egyedül maradni, van egy jó pár ilyen hozzáállású ember, akikkel majd jóban leszel. Sose szabad úgy gondolkodnod, hogy mit szólnak mások, ha te ilyen vagy olyan vagy, mert vannak, akik így fognak szeretni, ha most még nem is találkoztál velük. Ne ijedj meg, hogy pont az osztályodban nem találsz ilyeneket, mert oda senki sem azért jár mert akar hanem mert kell. Sok különböző diák van 30 fős csoportokba összezárva, random emberek random helyen, az épp aktuális hangulatukkal. Ha hasonló érdeklődésű embereket akarsz magad köré, találj magadnak valamilyen hobbyt sportot. Ha nem is azonos a zenei ízlésetek, akkor is sokkal könnyebb egy ilyen helyen megtalálni a közös hangot, ahová mindenki szívesen jár. És ne aggódj, később ebben is lesznek társaid, akikkel együtt mehettek majd koncertekre.
14/14 anonim válasza:
Nem gáz ! Nálam már 10 éves koromban ordított a Cannibal Corpse :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!