Az normális ha 13 évesen Queen-t, Ramones-t, Led Zeppelin-t, Korn-t, System of a down-t, Green Day-t, Beatles-t. Stb hallgatok?
Persze, hogy normális... Most nem foglak az egedik emelni, hogyy "Végre egy normális ember" mert nem vagyunk annyira kihalóban, mint amennyire előadjuk. A többi zenei stílus is jó, tudok értékelni egy színvonalas rap vagy electro számot is, akár stílusom, akár nem. A legjobb barátaim meg az én zenei ízlésem ég és föld, mgse ugrottunk egymás nyakának.
A baj ott van, ha valakit az alapján ítélnek el, amit hallgat. Megértelek valahol, mert sokan szemétnek és hallgathatatlan mocsoknak titulálják a kedvenc bandáimat/bandáinkat (én is hasonlókat hallgatok pár altern rock meg metál bandával megspékelve) pedig a zenei ízlés nem divat kérdése, a legnagyobb baromság azért megszerettetni magaddal egy bandát, mert mindenki azt hallgatja.
Légy büszke, de ne kötekedj olyanokkal, akiknek más a felfogásuk, ha beléd kötnek, megkérdezheted, mi közük ahhoz, hogy milyen zenét hallgatsz.
16/L
Jó bandák, nekem speciel tetszik az ízlésed. Szerintem fogadd meg az előttem szólók szavait és fel a fejjel. Több "normális" ember él Magyarországon, mint gondolnád, a maradék pedig a globalizáció áramlatain lebeg, de ha nekik így jó, hát had tegyék, ahogy nekik sincs közük hozzá, hogy te mit szeretsz. Egyszer biztos találkozol olyanokkal, akik hasonlóképp vélekednek a zenéről.
Amit még javasolhatok: "Ne ítélj és ne ítéltess." Nyugodtan barangolj be minden zenei szférát, ami tetszik, mert azzal még nem leszel hűtlen önmagadhoz, sem zenei stílusodhoz, hanem csak bővited vele. Önmagam példáhával élve: Én (saját véleményem szerint) nem hallgatok rossz zenéket, csak különbözőeket :D néha olyan éles a kontraszt, hogy nem csak másokat, de magam is meglepem, hogy népzenére - drum n' bass, pop-ra - death metál, viszont amíg ez nekem bejön, addig semmi probléma.
19/F
Én is hasonló zenéket hallgatok, persze a velem egykorúaktól sokszor megkapom hogy "ez mii?", de én büszke vagyok rá hogy nem azt hallgatom amit ők.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!