Gáz ha 13 évesen death metal-t hallgatok?
Figyelt kérdés
Az osztálytársaim amióta tudják‚ hogy kissé más a zenei ízlésem mint más embereknek, nem szólnak hozzám és úgy tesznek mint ha nem is léteznék.2014. ápr. 26. 17:48
1/14 anonim válasza:
Nem. Eléggé unalmas lenne, ha mindenkinek ugyanaz tetszene. Osztálytársaid pedig, mivel még csak gyerekek, gyerekesen és primitíven viselkednek. Szokj hozzá, egy ideig még így lesz.
2/14 anonim válasza:
Én tudom milyen érzés... Egyáltalán nem gáz, inkább örülj, hogy nem olyan vagy, mint a többség :)
3/14 anonim válasza:
fiú vagy vagy lány?
amúgy ez attól függ hova jársz.
nálunk a 'techno-s diszkópatkányokat' tartják gáznak :)
4/14 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok.
2014. ápr. 26. 18:47
5/14 anonim válasza:
Nem akarlak becsapni, az átlag tizenévesek körében gáz ha metalt hallgatsz. De attól még teljesen magánügy, hogy ki milyen zenét hallgat. Vannak helyek ahol gáz ha ilyen zenét szeretsz és van ahol kedvelik az ilyen embereket mint te. Iskolában nem nagyon fogsz olyan emberekkel találkozni aki metalt hallgat mert az nem divatos, főleg nem ebben a korosztályban. De itt például népszerű leszel vele mert az ilyen kérdésekre 95%-ban metal rajongók válaszonak. Szóval teljesen környezetfüggő, hogy hol számít gáznak a metal és hol nem.
6/14 anonim válasza:
Ba___á rá egy nagyot. Én már 5 éves koromban is ezt hallgattam, mégis szeretnek az.osztálytársaim. Ha ezért nem szeretnek mert ilyen zenét hallgatsz lesznek olyan barátaid akik ugyanezt hallgatják. Osztálytársakkal meg úgyis csak 8 évig kell járni
7/14 anonim válasza:
5ös válaszoló
mi az, hogy gáz a mai fiatalok körébe, ha metált hallgatsz?!
hány éves vagy, csak úgy kíváncsiságból?
kedves kérdező, egyáltalán nem gáz, rengetegen hallgatnak metált. lehet, hogy nem épp a te korosztályodba még, de 1-2 éven belül hidd el, hogy nem cikizni fognak, hanem melletted pogózni :D
8/14 anonim válasza:
7-es. Odaírtam, hogy átlagban. De talán rosszul fogalmaztam, nem is az a gáz ha metalt hallgatsz hanem ha nem popot vagy technot. Nyílván vannak kivételek de a többség nem az, ismerjük el. Egyébként 17 vagyok és szinte napi szinten találkozok olyan emberekkel akik már-már elvből lenézik azt aki nem a divatszart hallgatja. Csak elvétve látni olyanokat akik nyíltan szeretik a metalt. Ne mondd, hogy nem így van. És hiába nem gáz neked, nekem, meg azoknak akik ilyen közegben vannak de a kérdező környezetében nyílván az és szerintem neki ez jobban számít, hogy a saját társasága milyennek ítéli meg, mint hogy mi milyennek gondoljuk.
9/14 anonim válasza:
Nyugi, középsuliban már nem így lesz (legalábbis ha normálisba mész). Általánosban engem is megszóltak páran, most meg nem zavarja őket. Sőt, az egyik popot hallgató barátnőm egészen érdeklődő :D
10/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz!!!
Akkor már inkább a diszkópatkányoka gázak.
És szerintem nem is lehet nagy barátod az olyan ember, aki emiatt csinál ilyeneket.
Majd gimiben többfajta embrrel találkozol(normális esetben).
Én is a metált és a rockot szeretem.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!