Wayerek! Mit esztek annyira a By The Way-en?
tök átlagosan énekelnek! Egyénileg szar mindegyik, együtt kicsit jók... De van náluk jobb, mégis őket istenítík! Azt hallottam azért mert jól néznek ki... OMG! Nézzetek már rájuk!! Na jó az az idősebb gyerek (valami peti nem?) egész jóképű, de a többi... Nem nagyon rosszak, de semmiképpen sem bálványok! Például ott van az az Oli gyerek. Láttátok már mosolyogni??? A fogait? Nagyon ari....
Félreértés ne essék, én nem gyűlölöm őket, csak azt nem értem, hogy mit esznek rajtuk annyira az emberek??? Szerintem átlagosak!
És légyszíves ne azt fejtsétek ki válaszban, hogy mekkora hülye vagyok, hogy nem szeretem őket! Hanem válaszoljatok a kérdésre: MIÉRT PONT ŐKET ISTENÍTITEK?
Azt "eszem" rajtuk,hogy hihetetlenül jó emberek:) Ti ezt sosem fogjátok megérteni,mert nem szeretitek őket.Nagyon sok jót tettek,példamutató emberek.Nem csak hülyítik az embereket.A lányom nagyon szereti őket,elkísérem a koncertjeikre,mert én is imádom őket.
Olivér Nyíregyházán odaadta egy beteg kisfiúnak a sapkáját.
Cukorbeteg gyerekeknek ajándékoztak plüssállatokat.Kitalálták a Mosolynapot.Segítettek egy lányon,aki vagdosta a kezét.És még nagyon sok minden jót tettek:) Mindenki azt hiszi róluk,hogy 4 fiú,akik pénzért elmennek és elénekelnek pár dalt.
És igen,szerintem is helyesek :D Így 39 évesen :D
Szerintem nagyon jó hangjuk van,egyénileg is.Együtt meg aztán akkora bulikat csinálnak hogy hűha!
Lehet,hogy ezt egy felnőttől kicsit fura hallani,de higgyétek el,nekem van igazam,én imádom őket,és tudok róluk sokmindent!:)
"Ti ezt sosem fogjátok megérteni,mert nem szeretitek őket."
Elmagyarázod nekem, hogy a nem szeretem a zenéjüket hogy lesz ekvivalens azzal, hogy ignorálnom kell amit csinálnak azonfelül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!