Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ti moziban vett cuccot esztek/...

Ti moziban vett cuccot esztek/isztok moziban?

Figyelt kérdés

kíváncsi vagyok más hogy csinálja..

mi barátnőmmel úgy járunk hogy nagy táskája van és telepakoljuk otthoni sütivel popcornnal narancslével stb.

2013. febr. 23. 17:21
 1/5 anonim ***** válasza:
mi ott szoktunk venni
2013. febr. 23. 17:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha van elég pénzem akkor ott veszek nachost, mert azt nagyon szeretem, mellé kólát. Volt már, hogy mi is vittünk be egy-két finomságot: csipsz, sajtburger, süti, crispers, üdítő. Láttam már olyat is, aki 0,7 literes vodkát kortyolgatott a film nézése közben :)
2013. febr. 23. 17:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Én meg kibírok két órát evés és ivás nélkül.

Moziban venni kaját nem szoktam.

2013. febr. 23. 18:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Sosem veszek. Ha viszek valamit, akkor pedig csakis ételt. Nem akarok WC-re rohangálni.
2013. febr. 23. 18:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha megyek moziba nekem ahhoz beletartozik, hogy ott veszek kaját/piát, pont ezért nem is nagyon járok moziba (meg mert annyira nem érdekel egy film, hogy ne bírjam ki amíg fent lesz neten).
2013. febr. 23. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!