Wayerek! Mit esztek annyira a By The Way-en?
tök átlagosan énekelnek! Egyénileg szar mindegyik, együtt kicsit jók... De van náluk jobb, mégis őket istenítík! Azt hallottam azért mert jól néznek ki... OMG! Nézzetek már rájuk!! Na jó az az idősebb gyerek (valami peti nem?) egész jóképű, de a többi... Nem nagyon rosszak, de semmiképpen sem bálványok! Például ott van az az Oli gyerek. Láttátok már mosolyogni??? A fogait? Nagyon ari....
Félreértés ne essék, én nem gyűlölöm őket, csak azt nem értem, hogy mit esznek rajtuk annyira az emberek??? Szerintem átlagosak!
És légyszíves ne azt fejtsétek ki válaszban, hogy mekkora hülye vagyok, hogy nem szeretem őket! Hanem válaszoljatok a kérdésre: MIÉRT PONT ŐKET ISTENÍTITEK?
mert "ők a magyar One Direction" -.-' ez megy sokaknál,és,mert 1D-vel ellentétben ők elérhetők,hamarabb találkozhatnak velük(sok Directioner ezért is lett nagy Wayer)....általában az új bandáknál,akik coverelnek is,azoknál sokat számít,ha szeretik/coverelik 1D-t vagy Biebert....szóval szerintem ezért...
Egyébként Directioner vagyok,szóval semmi bajom a bandákkal(BTW-t is szeretem valamennyire,de közel sem a kedvenceim),csak azt unom,hogy mindig összehasonlítsák a 2 bandát,pedig BTW a 1D közelében sincs...
Én tökéletesen egyetértek veled! És köszi a választ, szerintem igazad van! :)
Persze, most majd.megjelennek a "forevör vájer"-ek...
örülök,hogy vannak még,akik így gondolják :)
emígy igen,majd lesz,hogy "nem is igaz,semmi közük a 1D-hez"....vagy "ugyan már,BTW jobb,mint 1D,Wayer 4ever",stbstb....általában mindig "véletlen"szóba jön 1D is,ha BTW-ről van szó...
Az uccso előttinek köszonom a választ, így már érthetőbb ;) :) <3 én így vagyok a 1Dnel :)
Uccsó: tiszrában vagy vele, hogy mit jelent az h By The Way? Azt jelenti: egyébként. És az angolban külön írjuk ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!