Miért hallgatnak ilyen sokan kemény rockot?
Az összes jó csaja kivel eddig találkoztam...
Alvin és a mókusok metalika, Ramstein.. hagy ne soroljam..
koncertek meg füvezés meg bebasz*s beb*szás hátán...
áááá miért..????
Esküszöm hogy én is meghazudtolva magam ilyen zenéket fogok hallgatni, hiába durva rezgése ez az alap mindenkinél..
De még mindig jobb mint a mostani diszkózenék mert azok aztán mega igénytelenek lettek.. :((
Lehet,hogy kiskorodban túl sok ezotv-t néztél?
Akkor megértem.Az a lélek ébresztő hippi zene a kedvenced
Önvizsgálatot tartok..
Változok én is..
Átálok a rock zenékre és majd megszeretem a zenekarokat.
Mondjuk a Ramsteintől feláll a szőr a hátamon valahogy mindig is ki nem állhattam ezt a "NÁCI" ÖRDÖG feeleniget azzal együtt hogy szélsőjobbos vagyok..
Kárpátia viszont tetszik..
Nem hiszem el komolyan, hogy az öreg balf..szokon kívül valaki elhiszi az ezos baromságokat...
Rosszabb, mint a vallásosság.
Ilyen embert nem is tudom sajnálni. Rezgések meg aura, meg a f..szom az.
https://www.youtube.com/watch?v=KVpEZAM4GUA
Hát ez k*rv a nagy. :D Kezdem megszeretni a kemény rockot.. :D
Akkor te a halál utáni életben és istenben sem hiszel..?
A rock zene. Látott hangszer(eke)t, foglalkoztak vele. Változatosabb is a témája, mint a szerelem, szex, pasizás, csajozás...
Az igazi rock útmutatás az élethez, hogyan legyél igaz, hű önmagadhoz és becsületes.
És nekem ezért nagyon tetszik (na meg persze gitárszóló) :D
Nem kell attól rock rajongónak lenni, hogy csajoz. Nem értem miért zavar téged, hogy a lányok ezt szeretik. Attól még te is szerethetsz más zenét.
Az én páromnak a komoly zene élete, mivel fagottos. De együtt töltött sok év alatt soha nem volt gond abból, hogy ő a komoly zenének él (sőt, elég sok komolyzenei koncerten fordultam meg így) és ő is elfogadta, ha egy rock fesztiválra cibáltam el.
Ebből ne csinálj ügyet szerintem. Nem érdemes.
Nem. De ez most nem ide tartozik és vitát szítani sem szeretnék.
Ismerkedj szépen tovább a normális zenével inkább :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!