Miért hallgatnak ilyen sokan kemény rockot?
Az összes jó csaja kivel eddig találkoztam...
Alvin és a mókusok metalika, Ramstein.. hagy ne soroljam..
koncertek meg füvezés meg bebasz*s beb*szás hátán...
áááá miért..????
Esküszöm hogy én is meghazudtolva magam ilyen zenéket fogok hallgatni, hiába durva rezgése ez az alap mindenkinél..
De még mindig jobb mint a mostani diszkózenék mert azok aztán mega igénytelenek lettek.. :((
Komoly zene... sok sikert a kereséshez.
Te megint egy igen okos embernek hiszed magad... aztán meg krvára nem.
A "kemény rock" csörömpölés, a disco igénytelen, a komolyzene harmonikus.
Kezdem komolyan azt hinni, hogy a kérdező csak egy sznob.
"Előitéletes egysíku társadalom és agymosott is... Kemény és menő az önpusztítás meg kemény rock meg az alpáliság..
Nevetséges.. "
Micsoda nagy szavak, kérdező! Egyáltalán tudod, hogy mit jelentenek?: )
Komoly zene, rendben, én nem ítélem el, nem vagyok előítéletes, de ha te csak egy olyan lánnyal akarsz összejönni, aki csak komoly zenét hallgat, akkor még nagyobb hülye vagy, mint hittem, már ne haragudj. : )
Az agymosott, előítéletes társadalomnak te pedig egy tipikus tagja vagy. Remélem nem kell magyaráznom, hogy miért.
nem mindegy, milyen zenet hallgat? izlesek es pofonok, szoktakvolt mondani :)
az mar inkabb lenyeges, hogy drogozik vagy sem, iszik-e vagy sem, stb, stb. a zenei izlesen vitatkozni viszont total felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!