Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen Gitárkombót ajánlanátok...

Milyen Gitárkombót ajánlanátok 100-150 Ezer Ft körüli értékben?

Figyelt kérdés

Személyes tapasztalatok érdekelnének elsősorban.

Marshall , Line 6 , Peavey -t nézegettem ebben az árkategóriában. Mi a véleményetek? Kösz előre is!

2014. jan. 20. 09:38
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
0%

Igen és a Laneytől még a CUB 12R-t ajánlanám!

Na mi van Matthew, most már te se vállalod fel a neved? Szánalmas kis hülyegyerek... El nem bírom képzelni hol olvastál ennyi hülyeséget, de van egy tippem: egy 15éves kis p*cs vagy, aki 4 akkordos "zenékre" veri magát (0 elméleti tudással) és ettől azt gondolja, hogy Jimi Hendrix. Ja meg hogy téged bevesznek egy együttesbe?! Csak álom, vagy pedig az a tipikus magyar színvonalú garázs punk banda lehet, akik részegen szédelegnek a színpad szélén...

2014. jan. 22. 23:49
 22/29 anonim ***** válasza:

Személyes tapasztalat: ha megnézted a videót, az abban vázolt "evolúciós" vonalon végigmentem. Kezdtem modellezős erősítővel, éppen Roland Cube-bal. Több dolgot hiányoltam: effektek paraméterezhetősége, erősítő modellen belül a csatorna váltás lehetősége, és a gain változtatása ellenére is modellre beállított hangképet kaptam.

Utána jött egy tranzisztoros billentyű erősítő, metal zone torzítóval. Na ez pengeéles láncfűrész, de a daraboláson kívül másra nem igen használható. Arra viszont nagyon.

Mivel én is mindenhonnan azt hallottam, hogy cső, cső és cső, valamint gyökér vagy, ha nem cső, váltottam egy hibrid kombóra. A tisztája valami hihetetlen gyönyörű. Kerek, üvegesen áttetsző, gyönyörű lecsengéssel. Hihetetlen. Mind a mai napig szívesen veszem elő. A torzított csatornája viszont repedtfazék hang.

Felbuzdulva a szép hangokon, beszereztem egy full csöves gyakorló kombót. És Petának nagyon igaza van. Tud nagyon lusta lenni, és a dzsin-dzsin-dzsin-hez tényleg ütni kell hozzá a hangokat. Mégis nagyon szeretem, mert sehol még ennyire sűrű hangot nem hallottam és a gain tekerésével él az erősítő, nem mindehol ugyan azt a hangot kapom.

Most biztos magamra húzom a vizes lepedőt, de ha a csöves erősítő mellett döntesz lehet készülnöd kell arra, hogy a hangképzés nem annyira baráti és megengedő, mint egy modellezős erősítőnél, vagy egy túlhajtott csöves high-gain erősítőnél, ahol akkor a kompresszió, hogy a diszharmóniát sem lehet kihallani. Persze annak is megvan a helye.

2014. jan. 23. 07:53
 23/29 anonim ***** válasza:
26%

Na, Matthew megjelent mégegy felhasználóként.

Duplán lehet szidni a "szutyok csöves erősítőket"

Tényleg ki kéne maradnod a gitáros, hangszeres kérdésekből..

2014. jan. 23. 11:03
 24/29 anonim ***** válasza:
33%

Illetve nem mégegy, hanem mostmár név nélkül... Miközben épp pofázta hogy ne név nélkül írogassunk.

Amúgy meg ostoba gyerekek, mi a lóófsz értelme van h egy becenevet megadok, és akkor máris névvel írogatok. Majd biztos mindneki kiírja a teljes polgári nevét..

Így nem tökmindegy hogy egy gagyi becenevet adok meg, vagy inkább semmit?

És egy nicknévvel beszól valaki hogy miért névtelenül írogatunk ide.

Matthew bzdmeg... :DD

2014. jan. 23. 11:06
 25/29 anonim ***** válasza:
23.as válaszolónak: A 22-es választ én nyomtam, semmi közöm az általad említett felhasználóhoz. Ha a hozzászólásomból csak annyit vettél le, hogy "lehet szidni a "szutyok csöves erősítőket"", akkor a paranoia mellett súlyos értelmi fogyatékossággal is küzdesz.
2014. jan. 23. 13:11
 26/29 anonim ***** válasza:
Utolsó.. senki nem szólt hozzád... Most írtam hogy Matthew-ra reagáltam, ki mondta hogy a te hozzászólásodra írtam? :D
2014. jan. 23. 21:53
 27/29 anonim ***** válasza:

Bocs, ezt vettem magamra, mivel közvetlen a hozzászólásom mögött volt:

"Na, Matthew megjelent mégegy felhasználóként."

2014. jan. 23. 23:28
 28/29 anonim ***** válasza:
22-esnek igaza van, a csöves cuccok nagyon jók, de otthon kis hangerő mellett, lehet nem a legjobb megoldás. Odatekerve persze marha jól szólnak.
2014. febr. 10. 19:03
 29/29 anonim ***** válasza:
Peavey valveking jó ebben a kategóriában... mit szeretnél játszani, mekkora watt kell?
2020. okt. 31. 11:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!