Milyen gitárkombót ajánlanátok próbákra, kisebb club-kocsmakoncertekre?
Jelenleg egy Roland Cube 15X-em van, amit még gyakorlásra vettem pár éve, és mára értelemszerűen bőven kinőttem.
Legfőképp a tiszta (torzításmentes) hangzás a fontos számomra, illetve hogy jól működjön együtt különböző effektpedálokkal. (alternatív, alternatív rock zenét játszunk, így nincs szükség nagyon durva hangzásra) Vonalkimenet (hangfalak csatlakoztatására) szintén előny lenne.
Árban max. 70-80 ezerre gondoltam.
egész egyszerűen vártam további hozzászólásokat.
végigolvastam a kérdés feltevése előtt az összes témába vágó kérdést itt a honlapon, így én is tisztában voltam kb, hogy a Fender fm lesz a nyerő, de vártam hátha valaki még rátalál, és állást foglal a Fender vs Roland témában.
bocsi, ha te ezt úgy értékelted, hogy "nem érdemes válaszolni" (a későbbiekben természetesen mindenkinek megköszöntem volna), de akkor ezúton is köszönöm szépen az első (kettő)-nek a választ.
akkor tehát amire kíváncsi lennék még, hogy a nagyobb (60-80W) Rolandokról van valakinek tapasztalata? vagy érdemes egyáltalán elgondolkodni a két márka között, az említett célt illetően?
A modellezős Rolandok nagyon nem szeretik a pedálokat, tehát ilyen felhasználásra abszolút felejtős.
A Fender FM-nek a tisztája tényleg jó, az jó választás lehet.
Szia. Végül, melyik mellett döntöttél? :)
Én éppen egy Cube 30 -ason töröm a fejem. Megérné? Én amit hozzácsatlakoznék az max egy Wah pedál lenne, semmi több. Egy Behringer Strat copym van.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!