Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen Gitárkombót ajánlanátok...

Milyen Gitárkombót ajánlanátok 100-150 Ezer Ft körüli értékben?

Figyelt kérdés

Személyes tapasztalatok érdekelnének elsősorban.

Marshall , Line 6 , Peavey -t nézegettem ebben az árkategóriában. Mi a véleményetek? Kösz előre is!

2014. jan. 20. 09:38
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Alex ez megint más téma. Csövesben egy 30-40-50 W körül cucc, leüvölti a tranyós modellezős 100W körüli fejeket, bőven.

Amúgy Matthew nem fikázunk, csak 10ből 9 ember elmondja hetene 2szer a hozzászólásaid alapján hogy baromságokat írsz.

Másrlszt meg nem általánosságban a modellezős cuccokat fikázzuk. De Line6-et 30 ezer forintért vennék itthonra, gyakorolni, nem 150 ezer forint értékben, annyiért sokkal értelmesebb profibb cuccot lehet kapni. Ez tény. Hogy hány wattos az meg tök mindegy.

2014. jan. 21. 16:25
 12/29 anonim ***** válasza:
11-es! Oké, nem okoskodnék ebben, mert én nem vagyok profi, sőt amatőrnek is gyenge. Csak leírtam a tapasztalataimat hátha segít a kérdezőnek. :)
2014. jan. 21. 17:02
 13/29 anonim ***** válasza:
19%

10-ből 9 ember? ez jó vicc kb. 2-en vagytok akik folyton ezzel trollkodnak nagy szakértelmetekben. még egy nevet sem vagytok képesek adni a véleményeteknek...

és 30-ért pont hogy értelmetlen venni modellezőset főleg line6-ből (bár az se szar) hanem a hd azok már amik leszólnak mindent ,de gondolom úgy alkottál véleményt róla hogy kb ezeket a kezdő cuccokat láttad hallottad és kész, én nem előítéletből beszélek hanem tapasztalatból...

2014. jan. 22. 05:53
 14/29 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha a vallásháború helyett visszakanyarodnánk a kérdéshez, ugyanis volt (szerintem) egy értékes információ. A kérdező a Roland-ját szeretné váltani. Kérdés a kérdező felé: elégedett voltál a Roland hangjával, effektjeivel? Úgy tudom a Cube szériának van 80 wattos változata. Esetleg érdekes lehet a GA széria, bár ez utóbbin nincsen külső hangfal kimenet. Kérdés, hogy az 1x12 hangszóró mire elég. Van valakinek tapasztalata a nagyobb teljesítményű rolandokkal?
2014. jan. 22. 08:01
 15/29 anonim ***** válasza:
régebben egy zenekarom másik gitárosának egy 30w-os cube-ja volt és próbaterembe rendesen megszólalt úgyhogy szerintem próbaterembe de még kisebb klubkoncertekhez a 80w-os roland talán elég....
2014. jan. 22. 08:16
 16/29 Shazeen ***** válasza:
Az a Bandit 112 sokkal többet ér hangzásilag, mint azok az alsó kategóriás csöves erősítők. Na meg elég hamar meg is döglenek, és drága a karbantartás. A bandit nem csak teljesítményileg, hangzásilag jó, hanem tartós is. csöves cuccot 250 alatt nem érdemes venni koncertre stb... max 80 ezres 1 wattos Blackstart otthonra gyakorolni.
2014. jan. 22. 10:06
 17/29 anonim ***** válasza:

Istenem hagyjuk már, hogy 150ezer forintért modellezős erősítőt... Vannak ennyi pénzért normális csöves erősítők pl. amiket linkeltem. Mire mész azzal a 800hatvanmillió effekttel, ha sz*rul szól?! Elbírom képzelni a Matthew gyerek zenekarát hogy szólhat. De kérdező, én azt javaslom, hogy olvass utána a dolgoknak, mert van itt egy pár ember, aki miatt összezavarodhatsz...

"még egy nevet sem vagytok képesek adni a véleményeteknek... " Mért neked az a valódi neved, hogy Matthew? Na ugye, hogy nem. Arról meg hogy kinek milyen a szakértelme annyit, hogy vedd már észre hogy minden hozzászólásod utána téged olt a fél gyk, mert baromságokat írsz!! Tényleg olyan nehéz lenne visszatartani a válaszaidat a gitáros témában? Én se kezdek el hülyeségeket írni a fogyókúrák témában, mert semmit nem értek hozzá...

2014. jan. 22. 18:50
 18/29 anonim ***** válasza:
te nagyon gyökér nem veszed észre hogy kb csak te okoskodsz itt hülyeségeket és már nem csak én mondom hogy amiket linkeltél szarok , lehet hogy fogyókúrában pedig értelmesebb hozzászólásaid lehetnek , ilyen istenverte kreténekkel veszekedni a kedvenc időtöltésem... és már nem birok szépen fogalmazni.... 2x elmentél egy hangszerbolt előtt és értesz hozzá vagy mivan? vagy azért erőlteted ennyire ezeket a ráadásul szutyok csöveseket mert ezt mondták neked egy videóban hogy mennyire jó... modellezős ,tény nem a legeslegjobb hangzás a világon , nekem se az volna ha korlátlan lehetőségeim lehetnének de még mindig jobb azoknál a szar kategóriás csöveseknél amit te linkeltél... és sok volt belőled , nem válaszolgatok többet neked higgy amit akarsz de másokat a baromságoddal ne vezess félre...
2014. jan. 22. 19:13
 19/29 anonim ***** válasza:

Csöves vs. tranzisztoros vs. modellezős kérdésben alapmű:

http://www.youtube.com/watch?v=mXuXpXzXV5Q

2014. jan. 22. 19:31
 20/29 anonim ***** válasza:

A linkelt csöves erõsítõk mins nagyon jók.

A DSL, ês Blues Junior különösen.

Laney GH is kapható ennyiért, szintén rohadt jó.

2014. jan. 22. 19:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!