Milyen előfokcsöves (hibrid) 15-20W -os gitárkombót ajánlanátok?
Pont ilyenre gondoltam :)
Van személyes tapasztalatod ezzel a cuccal? Mi a véleményed róla?
Nagyon jó árban van, félcsöves is és Celestion hangszóró van benne, igen vonzó, ám nem tudom mennyire felelne meg az elvárásaimnak (egy Harley Benton HB20G után) :D
Tegyük fel, ha nem nézzük az árat, akkor milyen a Kustom -hoz hasonló hibrid kombót ajánlanátok, ami "sokkal" jobban szólna, mint ez a Kustom?
Tapasztalat: a tiszta hangja nekem nagyon bejött: áttetsző-üveges, nagy ütéssel, szép lecsengéssel. Tiszta játékhoz inkább ezt veszem elő, mint a Blackstar Ht-5-öt. A tranyós végfok miatt gyorsabban formálja a hangokat, nem nyúlik szét annyira. A 8-as hangszóró is nyilván gyorsabban reagál, mint a 12-es...
Torzított csatorna: az én hallásomnak túl éles és száraz. Nyilván itt üt vissza a tranzisztor. A nyitott hangszóró sem biztos, hogy a legalkalmasabb torzításra. Mindezek ellenére a torzított csatornán is el lehet lenni vele.
Hangládával sosem használtam.
Vonal kimenet: kár, hogy nem effekt kör...
Fejhallgató: jó hogy van, de elférne mellette egy aux bemenet is.
Összességében szerintem jó cucc.
Igen, tud, ám azt mondogatják, hogy nem valami jó minőságűek ezek a modellezett dolgok :) A pedált csak a Wah-ra, whammy -re, meg egyéb speckó effektre használnám :) Szimplán gyakorlásra használnám > ám köszönöm, hogy megemlítetted, nagyon szeretnék érdeklődni ezzel kapcsolatban. Szerinted valamilyen fejhallgatóval kiválthatom az aktív hangfalak szerepét? Kollégiumban nem nagyon szabad hangoskodni, ezért sem kell nagy teljesítményű kombó és amúgy is halkan játszanék, ám szívesen kipróbálnám ezt a fejhallgatós gitározósdit. Fejhallgatóban is modellezhetem a gitárládákat és a gitárfejeket (ami a multieffektben van)? S ugyanúgy jól szólna? Vagy szükség lenne egy fejhallgatós előerősítőre?
Köszönöm válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!