Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen Gitárkombót ajánlanátok...

Milyen Gitárkombót ajánlanátok 100-150 Ezer Ft körüli értékben?

Figyelt kérdés

Személyes tapasztalatok érdekelnének elsősorban.

Marshall , Line 6 , Peavey -t nézegettem ebben az árkategóriában. Mi a véleményetek? Kösz előre is!

2014. jan. 20. 09:38
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
0%
a marshallokal ilyen árkategóriában nem szabad foglalkozni , a peavy-k meg a line6-ek jók....
2014. jan. 20. 09:55
 2/29 anonim ***** válasza:
Mire szeretnéd használni? Koncertezésre, próbákra vagy otthoni gyakorlásra? Milyen stílusban nyomulsz? Country, rock, metál, blues, esetleg mindenbe szeretnél belenyalni? Milyen gitárod van? Van-e esetlegesen más pedálod, effekted, hangfalad? Működésre van-e lehatároltság: lehet/nem lehet csöves, hibrid, tranzisztoros, digitális?
2014. jan. 20. 10:19
 3/29 A kérdező kommentje:

Próbákon esetleg kisebb összejöveteleken is szeretném majd használni, idáig egy Roland 20w-os modellezőm volt, abból szeretnék előbbre lépni.

Félakusztikus jazz gitárom van, vegyes stílusba szeretném hozzá használni, + effektjeim Nincsenek, amihez kompatibilisnek kellene lennie. Köszönöm előre is a további válaszokat!

2014. jan. 20. 15:35
 4/29 A kérdező kommentje:

Matthew, a Peavey és a Line 6 - között mi alapján döntenél?

- Azért húznék egy Peavey felé, mert azt 100 alatt megúszhatnám, és talán több is benn a lehetőség..

2014. jan. 20. 16:14
 5/29 A kérdező kommentje:
Inkább Rock, Blues, Jazz csapásirány..
2014. jan. 20. 16:32
 6/29 Shazeen ***** válasza:
Peavey Bandit 112! A legjobb választás ebben a kategóriában!
2014. jan. 21. 10:41
 7/29 anonim ***** válasza:

Ha már 100-150 ezer forintig elmész akkor hagy a Line6-et. Műanyaghangú modellező..

Inkább Peavey, de Marshallok közt is találhatsz jókat!

2014. jan. 21. 10:58
 8/29 anonim ***** válasza:

Egyet értek a 7-es hozzászólással, ennyi pénzért pont hogy a Line 6ot és a Peavey-t kerülném! Olcsó gyakorló kombónak tökéletesen megfelelnek, de fellépésre már kicsit gázos, mondjuk a Peavey Bandit 112 tényleg egy jó vétel, de ha már 150k-t is rá költhetsz, akkor már csöves erősítőt vegyél, ennyiért már vannak normálisak, pl:

- Laney vc15

- Fender Blues Junior III

- Marshall DSL széria

- Ibanez TSA30 Tube Screamer [link]

Én az utóbbit ajánlom

A Matthew nevű felhasználóra meg ne hallgass, mert az összes hozzászólásában ezeket a ... modellezős cuccokat ajánlja, annak ellenére, hogy már 20x el lett neki mondva, hogy egy fellépésen elég pocsékul fog megszólalni...

2014. jan. 21. 13:56
 9/29 anonim ***** válasza:

Jaja a mettyúra ne hallgassunk annak ellenére hogy 20x el lett neki mondva :D

rám nem kell hallgatni mivel én ajánlok ilyen árkategóriában szutyok csöves erősítőket... grat...

és nem értem ezt a nagy modellezős ellenszenvet én is 150w-os line6 modellezőset használok koncerteken most már, nekem valamiért érdekes módon úgy szól hogy beszarás...

pedig volt nem egy csöves cuccom is (nem gagyik) , de simán leszólja őket ilyen értékben.... dehát mit tudhatok én erről... ;)

2014. jan. 21. 14:14
 10/29 anonim ***** válasza:
Nekem egy FenderIII 100W-os kombóm van, fogalmam sincs, hogy hogy szólna színpadon, de az tény, hogy ha felcsavarom a hangerőt akkor rendesen érezhető a hangnyomás szinte fújja a hangot. :D Ha értitek, hogy mire gondolok. Szerintem a hangja is szép. Rengeteg modell van rajta amibe bele lehet nyúlni, PC-re köthető, a neten található, mások által kreált hangzásminták leszedhetők. Persze egy profi gitáros lehet, hogy mást mondana. Zárt helyen nem is lehet feltekerni, mert az már kínzásnak minősülne, viszont gyakorolni is jó mert egészen halkan is jól szól. http://www.youtube.com/watch?v=PNgTipganH4
2014. jan. 21. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!