Milyen Gitárkombót ajánlanátok 100-150 Ezer Ft körüli értékben?
Személyes tapasztalatok érdekelnének elsősorban.
Marshall , Line 6 , Peavey -t nézegettem ebben az árkategóriában. Mi a véleményetek? Kösz előre is!
Próbákon esetleg kisebb összejöveteleken is szeretném majd használni, idáig egy Roland 20w-os modellezőm volt, abból szeretnék előbbre lépni.
Félakusztikus jazz gitárom van, vegyes stílusba szeretném hozzá használni, + effektjeim Nincsenek, amihez kompatibilisnek kellene lennie. Köszönöm előre is a további válaszokat!
Matthew, a Peavey és a Line 6 - között mi alapján döntenél?
- Azért húznék egy Peavey felé, mert azt 100 alatt megúszhatnám, és talán több is benn a lehetőség..
Ha már 100-150 ezer forintig elmész akkor hagy a Line6-et. Műanyaghangú modellező..
Inkább Peavey, de Marshallok közt is találhatsz jókat!
Egyet értek a 7-es hozzászólással, ennyi pénzért pont hogy a Line 6ot és a Peavey-t kerülném! Olcsó gyakorló kombónak tökéletesen megfelelnek, de fellépésre már kicsit gázos, mondjuk a Peavey Bandit 112 tényleg egy jó vétel, de ha már 150k-t is rá költhetsz, akkor már csöves erősítőt vegyél, ennyiért már vannak normálisak, pl:
- Laney vc15
- Fender Blues Junior III
- Marshall DSL széria
- Ibanez TSA30 Tube Screamer [link]
Én az utóbbit ajánlom
A Matthew nevű felhasználóra meg ne hallgass, mert az összes hozzászólásában ezeket a ... modellezős cuccokat ajánlja, annak ellenére, hogy már 20x el lett neki mondva, hogy egy fellépésen elég pocsékul fog megszólalni...
Jaja a mettyúra ne hallgassunk annak ellenére hogy 20x el lett neki mondva :D
rám nem kell hallgatni mivel én ajánlok ilyen árkategóriában szutyok csöves erősítőket... grat...
és nem értem ezt a nagy modellezős ellenszenvet én is 150w-os line6 modellezőset használok koncerteken most már, nekem valamiért érdekes módon úgy szól hogy beszarás...
pedig volt nem egy csöves cuccom is (nem gagyik) , de simán leszólja őket ilyen értékben.... dehát mit tudhatok én erről... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!