Csak nekem van elegem a One Directionbóln?
Figyelt kérdés
Mindenhol ott vannak! Annyira irritál... Kis 13évesen én is bírtam őket. Azaz három éve.De rájöttem ,hogy mindenkit csak "kihasználnak" ill. Össze vissza besznélnek. Az egyik azt mondta ,hogy sosem lesz tetkoja. Erre agyon varrasa a bőrét. De többi is "csupa értelmes dolgokkal" (pl:vállfa) remélve ,hogy így menőbb rockstáros lesznek. (Egy interjúban mondták is valami díjátdón ,hogy ezzel azt szeretnék elérni ,hogy idősebb rajongóik is legyenek). Annyira irritálnak legfőbb kép az a Harold Styles. Csak én vagyok így velük?#zene #utálat #irritáció #One Direction #Liam Payne #Zayn Malik #Harry Styles #Niall Horan #Louis Tomlinson
2013. nov. 8. 00:02
31/35 anonim válasza:
kúrvä ányját annak aki szereti az ilyen fo$t ba$zna szét apátok rajtatok egy baseball ütőt tizenéves kis kúrvák és búzik
32/35 anonim válasza:
Kedved anti-directionerek!
Ha szabad kérdeznem, nektek nincs zenei ízlésetek? Mert bármi is az, én is tudnám f*ikázni, tudnék róla/róluk "szánalmas" dolgot keresni..
Csak nem fogok, mert
1. Nem akarok olyan lenni, mit Ti
2. Zenerajongó vagyok, szóval semmilyen zenét nem tagadok meg.. (kivéve a gangnam stylet:DDD)
Amúgy meg semmi értelme ennek a 'veszekedésnek', nincs 2 ugyanolyan ízlésű ember a világon. Ezért vagyunk egyéniségek!
Csak ennyit akartam.:) Sziasztok.:D
33/35 anonim válasza:
31.... OMG.. Kedves Kérdező es utálkozók... Nem értem mi célja, haszna vanlrszolas valakinek abbol hogy a különböző ízlésű embereket leszolja. Ez a szánalmas. Ez. Hogy ide jöttök utalkozni, de abba a világért sem gondolnatok bele, hogy ez valakinek mennyire rosszul esik. Nem tud irni. Wtf.? :D LEHET HOGY OLYANJA VAN. VAGY TELEFONRÓL VAN, DRAGAIM...MONDJUK UJ NEKI... teljesen egyetertek a tizessel... a 12-hez pedig inkább semmit nem fuzok. Valaki please mondja mar el nekem hogy ez az egesz mire jo??! Fogadás volt es vesztettél, kérdező? Vag mi a szosz? :D HAT EN SZAKADOK A ROHOGESTOL..KERDEZO...KOMIZOUTALKOZOK...KOSZONOM!!annyiraaaa jooohahhohohoooohahahaa... hat irjatok vicckonyvet, tuti sikert arat... amug honnan a gyaszbol szedted h rockot játszanak?? Jah..van egy szamuk aminek cime az h rock me... omfg. Ja...nezz utana please. Amugy meg mi baj van a tetkokkal? Miley tesojaba miert nem kotsz bele? Annak tele a teste tetkokkal!! :""D tudod. O testuk. Ok szeretik. Ne koss bele. Mindrn tetkonak megban a tortenete. Az emberek valtoznak. Tenyleg nem erdekel h meg ennek is utananezel h Louis ezt mondta h o nem akar tetkot. Grat! Jol leegetted magad....
35/35 anonim válasza:
De érdekes!!! Az úgymond legnépszerűbb embert ocsmányolják...a logika..azaz ami hiányzik. DE MOST KOMOLYAN VALAKI MONDJA MAR MEG HOGY MIRE JO AZ HOGY NYILVÁNOSAN ALAZVA MAGAD CSUFOLSZ EGY (TÖBB) HÍRESSÉGET?? MIÉRT NEM LEHET ELFOGADNI MÁS VÉLEMÉNYÉT?? ja. És nem vagyok fan. Nem figyelek rájuk eszembe se jutnak...es wow elek!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!