Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Csak nekem van elegem a One...

Csak nekem van elegem a One Directionbóln?

Figyelt kérdés
Mindenhol ott vannak! Annyira irritál... Kis 13évesen én is bírtam őket. Azaz három éve.De rájöttem ,hogy mindenkit csak "kihasználnak" ill. Össze vissza besznélnek. Az egyik azt mondta ,hogy sosem lesz tetkoja. Erre agyon varrasa a bőrét. De többi is "csupa értelmes dolgokkal" (pl:vállfa) remélve ,hogy így menőbb rockstáros lesznek. (Egy interjúban mondták is valami díjátdón ,hogy ezzel azt szeretnék elérni ,hogy idősebb rajongóik is legyenek). Annyira irritálnak legfőbb kép az a Harold Styles. Csak én vagyok így velük?

2013. nov. 8. 00:02
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Nem,képzeld el nem szoktam semmiféle oldalon fújjolni,egy,mert nem ismerek ilyen oldalakat,kettő,mert jobb dolgom is van mint egész nap a gép előtt ülni,inkább olvasok.És ha másban nem is,annyiban okosabb vagyok,hogy nem itelek el embereket addig,amíg meg nem ismerem őket.Igen,most jönne az,hogy épp ezt csinálom.De nem,én nem őket/téged ítélem el,csak a zenejuket,amit hallgatnak...ja,és mondom,a legjobb barátnőim óriási 1D fanok.És nem ítélem el őket,mert tudom milyenek,ismerem őket.Csak a zenejuket utálom.Ennyi...
2013. nov. 22. 22:17
 22/35 anonim ***** válasza:

Szánalmas, rosszindulatú emberek! Irigység és a 70-es IQ lesüt rólatok.

Utálkozzatok csak,saját lelki szegénységeteket bizonyítjátok. ;)

Az is ÉRDEKES,hogy a kérdező profilját tiltottá,szóval vigyázzatok.... Ha provokáljátok a népet és állandóan másokat húztok le,akkor TILTÁSRA kerültök.

2013. nov. 23. 15:04
 23/35 anonim ***** válasza:
Kitiltanak?Magasrol leszarom.Mostmar a velemenyemet sem nyilvanyihatom ki szabadon?Hat ha ezert tiltanak ki,csak tessek,,nyugodtan....de tenyleg,mekkora baromsag
2013. nov. 23. 22:18
 24/35 anonim ***** válasza:
sokat lehet röhögni rajtatok kedves utálkozó emberek! igaz a kutyát nem érdekli a véleményetek. egyébként,ha legszívesebben felakasztanátok őket,én a helyetekben inkább a saját magamon gondolkoznék el. olyan tipilus tömegarcok vagytok. segítsetek a mamátoknal inkább elrakni a likvárt!::D
2013. nov. 27. 16:45
 25/35 anonim ***** válasza:
Én 17 éves vagyok és imádom őket. Nem értem mi bajod van velük, de oké ha van is valami, akkor tartsd meg magadnak. Nem is rockot énekelnek! Amúgy meg neked mi közöd van ahhoz hogy mit csinálnak a testükkel? Néha én is elgondolkozom rajta, hogy le kéne állniuk a tetkókkal, de ha ők ezt szeretnék, akkor csinálják. Nem mehetek oda szólni nekik, hogy "Hé figyelj, ne varas magadra több tetkót" milyen lenne már? Szerintem mindegyikük nagyon aranyos, főleg Harry és egyáltalán nem használják ki a rajongóikat. Zayn pl. csokit szokott osztogatni a rajongóknak. Egyszer pedig elesett egy Directioner és Harry oda ment felsegíteni. A napokban egy paparazzi megütött egy rajongót a fényképezőjével, a lány feljajdúlt, ezt Zayn meghallotta, oda ment és megpofozta a fényképészt aztán bocsánatot kért a lánytól a fényképész helyett. Csak egy tanácsot tudok neked adni: próbáld figyelmen kívül hagyni úgy ahogy én JB-t.
2013. nov. 27. 18:15
 26/35 anonim ***** válasza:
Mi vagyunk tömegarcok?Nem vagy te egy kicsit képmutató?Ha nem érdekel a véleményünk miért olvasod?Hogy jön ide ez a mamás mondat?Likvár?Tanulj már meg írni!Különben meg tiszta hülyeségeket beszélsz itt össze-vissza...Ezzel most baromira leégetted magad,gratulálok!Tömegarcok,pff...Baromság!
2013. nov. 27. 22:24
 27/35 anonim válasza:

Most biztos meg fogtok lepődni én 30 éves vagyok és nagyon szeretem a zenéjüket egyáltan nem találom őket ficsúroknak sőt szerintem elég sokat letettek az asztalra és megérdemlik a sikert. Aki meg nézi a filmjüket kellemesen fog csalódni bennük oké én nem vagyok szerelmes beléjük mert már férjnél vagyok és most figyel gyerekem is van:) de úgy gondolom igényes zenét csinálnak főleg a Midnight Memories sikerült fergetegesen jóra. Utálom e Harry Styles nem nem utálom szerintem ő az egyik legszerethetőbb tagja az együttesnek a másik Liam.

Szóval ennyitakartam :D

2013. dec. 12. 22:27
 28/35 momsz6 ***** válasza:
Háát. Nem utálom őket, jó zenéjük van, jól néznek ki, de tényleg k**** idegesítő, hogy mindenhol ott vannak! És nem is ők, hanem a h**** rajongók. Nem velük van a baj, hanem a hisztis rajongókkal! Össze-vissza imádják őket, hozzájuk akarnak menni, holott nem is ismerik az igazi énjüket. Úgy védik őket, mintha a pasijuk lennének.. Szánalmas. -.-
2013. dec. 29. 13:40
 29/35 momsz6 ***** válasza:
Az előbbihez: Tisztelet a kivétel, aki nem sikítozik stb. Na meg hiába utálják őket, be kell vallani, nagyobb sikerük van, mint a Beatles-nek volt. :DD
2013. dec. 29. 13:42
 30/35 anonim válasza:
46%

engem az idegesít, hogy aki utál valakit minek nézi NAP MINT NAP mert te is ezt csinálod! állandóan az one directiont lesed drága. mert én fan vagyok de nem tudtam hogy valamelyiknek van vállfa tetkója.. :DDD

én nem szeretem selena gomezt, ezért nem nézem.! ennyi...

ha ülsz a kocsiban és meghallod a zenét tekertesd lejjebb a hangot. gondoljatok abba bele hogy minden "sztár" valakinek az életét mentette... valakiét Justin Bieber valakiét az One Direction valakiét Selena. éppen ezért tartsátok már ezt tiszteletben! :)

2014. márc. 29. 10:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!