Csak nekem van elegem a One Directionbóln?
Utolsó,szerintem egyszer mindennek el jön az ideje.
Szerintem ez volt életed hasonlata b+.xD
Kedves 1d-s kis hülyegyerekek,ha nem tetszik az ahogyan itt beszélünk,akkor ne kattintsatok a kérdésre...ennyi.Ugye milyen egyszerű?Gondolom ez eszetekbe sem jutott.
Egyszer,amikor sikerült elcipelnem a legjobb barátnőm egy 3 órás Edda koncertre,ezért utána én kellett egy órán át one directiont kellet hallgatom.Ez oké,így volt fer....de mikor megláttam az egyik videóklippükben a tetkoikat...Jézusom,hát az valami szörnyű.....utálom őket...nekem nincs bajom azzal,h a barátnőim ezt szeretik,nem hallgatunk együtt zenét,megoldjuk
Előző vagyok,véletlenül küldtem el...
Szóval,nekem marad az Iron Maiden,ők meg hallgatnak amit akarnak,ők is elfogadják,h én rocker vagyok...de az olyanokat nagyon nem bírom,akik itt pofáznak...nem tetszik nektek?Sorry...nekünk sem tetszik sok minden,példáulaz h itt osztjátok az észt,de még helyesen írni sem tudtok...szóval húzzatok
innen,mert csak magatoknak csináltok rosszat!
12/ROCKER LÁNY
Khm.."Rocker lány"
Te is itt pofázol,nem veszed magad észre?:D
Gondolom neked sincs jobb dolgod,mint minden egyes kibebaszott fórumoldalon azt hangoztatni,hogy "hű de utálod az 1D-t."
Szeretem a Rock zenéket is,sőt az 1D-n kívül azokat szeretem a legjobban.Lehet egyszerre két külömböző műfajú zenét hallgatni,itt van az élő példa rá.;)
Utálom,gyűlölöm Justin Biebert,mégse hordom le a sárga földig se őt,sem a rajongóikat.Azt csinál amit akar,magasról teszek rá.
Gondolom nagyon-nagyon okos lehetsz,ha ezt így nem tudod végiggondolni.
És akkor mi van,ha mindenhol ott vannak? Ez ellen nem tudsz semmit tenni,fogadd el. Engem meg Justin Bieber meg Miley Cyrus irritál,és kit érdekel,hogy én mit gondolok? Próbálok nem rájuk koncentrálni,nem olvasok róluk cikkeket,ennyi.
És akkor mi van,ha sok tetkója van,az ő teste,az ő élete,nekünk ebbe semmi beleszólásunk nincs. És különben is,attól hogy egyszer,ezt mondta,attól simán változhat a véleménye.
Én szeretem őket,Harry a kedvencem.
Szerintem ne utáld azt,aki szereti őket,mert ennyi erővel engem is irritálhat az,aki a te kedvenc énekesed/bandád.
Nekem a legjobb barátnőm Justin rajongó,nagyon szereti őt,de nem szereti az 1D-t. De nem kezdünk el fújulni,meg nem vitatkozunk,hogy melyik a jobb stb. Elfogadjuk,hogy a másik azt szereti,és nem ezt. Ennyi.
Neked is ezt kéne tenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!