Mit tegyek? Már elegem van ebből, unom már
A lényeg,hogy a nővérem állandóan ígérgeti,hogy majd elmegyünk buliba,mikor már oda jutnánk,hogy na jó,akkor menjünk,mindig utolsó pillanatban meggondolja magát.
Ő 30éves és 20,tudom nem 1 társaság.Van barátom is,csak ő messze lakik németben,meg nem az a bulizósfajta,de 100%ig megbízik bennem és elenged buliba.Anyám meg túlfélt,ha azt mondom,hogy megyek valakivel valamerre szórakozni,akkor már biztosan bele visz a rosszba.így gyakorlatilag nem élhetem a mai hétköznapi fiatalok életét.Nekem nem az a lényeg,hogy jól berúgjak,csak,annyi,hogy jól érezzem magam és kiengedjem a fáradt gőzt.Ha meg 2évente 1 szer sikerül valahová elszabadulni,akkor vagy hajnali 1kor már haza kell jönni,vagy egy este alatt kapok 600sms-t és egy csomó hívást. Tanácstalan vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!