Csak nekem van elegem ebből?
Nem csak neked van eleged belőle. Amúgy ez mind egy személy, aki gondolom k.rvára unatkozhat, ha ennyi felhasználót csinál (és nem csak ezen az oldalon!), és hülyeségeket irkál. Biztos nincsenek barátai, de hát így nem is lesznek.
Én már lesz.rom, nem foglalkozom vele.
Kövesi Petra és Lili Doki egy és ugyanaz az ember csak különböző felhasználók a többit nem tudom, egyébként rettenet idegesítőek és támadnak a Youtube-on is -.-"
Lásd: Lesz@rozza a : Pokolgépet, Metallica-t, GN'R-t, Iron Maiden-t, ráadásként le is b*zizza...
Az élet minden területén vannak csicskák, de érdekes módon engem még nem zaklattak :)
Szerintem ne húzd fel magad, mert annál inkább csinálják.
18/f
Engem is idegesít. De ő azért még a viccesebb trollok közül való, ellentétben a Porton található "Törölt felhasználó" nevű f..aszkalappal.
Ezt az LMFAO-s idiótát még el bírom viselni. Mondjuk azért a Maident meg az igazi rockot még nem kéne sz..rozni.
Ja, egyébként pedig az Lmfao egyáltalán nem rock.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!