Csak nekem van elegem abból, hogy minden második kérdés az SZJG-ről szól?
Igazi gyöngyszem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__konyvek__4631716-s..
De... nekem is.
Mégha normális kérdések lennének, amiknek van értelme. De az, hogy hiszadjára kérdezik meg, hogy Cortez és Reni lefükedtek-e, meg hogy melyik részben csókolóztak, az már nevetséges...
Mindenkinek ment a zöld! Egyébként igen tényleg kellene nekik egy külön kategória, azért jövök fel gyakorikérédsekre, hogy ajánljak másoknak könyveket, vagy esetleg én is levadásszak néhány jó könyvet, erre mit látok mindenhol? Mi van az SZJG-ben? Ti sírtatok rajta?( Min őszintén min? Olvastam a könyvet tetszett meg minden de túlléptem rajta és nem tudtam sírni a végén) meg, Cortez és Reni lefeküdtek? Hányadik oldalon van? Komolyan már az agyamra megy. Meg valaki felteszi a kérdést: Milyen jó könyvek vannak?
Első válasz: SZJG *o*
Ettől kikészülök, megnyugodtam, hogy nem vagyok ezzel egyedül. :)
Fuuu, én sztem úgy bő egy éve javasoltam az összes kérdésnél, hogy nyissanak már valahol egy ***** fórumot, ha olyan debilek, hogy nem tudnak értően olvasni, vagy arra akarnak masztizni, hogy cortez meg reni szexeltek... -.-"
És azóta még idegesítőbb, mióta elolvastam a könyvet. Oké, nem rossz, de semmi extra szerintem, viszont hogy azóta azt is tudom, mennyire felesleges kérdéseket tesznek fel. Legalább vegye már a fáradtságot, hogy kikeresse melyik odalon van valami, másnak is ugyanannyi energia. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!