Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Csak nekem van elegem abból,...

Csak nekem van elegem abból, hogy minden második kérdés az SZJG-ről szól?

Figyelt kérdés
Komolyan, érdekelje őket meg minden, de kb harminc ugyan olyan kérdés van, már egyszer leírták a választ nem hiszem, hogy azóta változott. Jó tudom ezt a kérdést is felrakták már,néhányszor. :)
2013. júl. 25. 18:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem csak neked,én is unom már...Nyomják az szjg-t mindenhol,még így is,hogy már vége van.(Hálistennek.)

Múltkor 6 szjg-s kérdés volt egymás alatt, halál fölösleges kérdésekkel...

2013. júl. 25. 23:35
 12/14 anonim ***** válasza:

Én is unom.

Nekem a kedvencem, mikor pl. megkérdezték, hogy miért nem ment el Reni Levivel a buliba. Meg az ilyen ala

p kérdéseket minek megkérdezni, amikor OTT VAN a könyvben? Ez nem egy ezer éves könyv, a nyelvezete egyszerű, a 11+-os korosztály megérti. Ilyen ostobák az emberek, nem képesek értelmezni egy ilyen könyvet?

2013. júl. 26. 09:54
 13/14 anonim ***** válasza:
Én is nagyon unom már, hogy ennyire odáig vannak érte, és ilyen agyalágyult kérdéseket tesznek fel. Pedig olvastam, és tetszett is, ma meg a sok ostoba, idegesítő rajongó miatt kiráz a hideg hacsak hallok róla. Most a könyves álompasi miatt, megint megy a nagy Cortez ajnározás, kieshetne már-.-'
2013. júl. 27. 19:14
 14/14 anonim válasza:

Hát nekem ettől a sz@rságtól a fejem meg áll

Tavaly az osztályban minden lány + egypár tanár erről beszélt meg hogy a cortez meg a reni blablabla... 14/F

2013. júl. 28. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!