Csak nekem van elegem a One Directionbóln?
Nem :) Én is utálom őket! ;)
2013. nov. 8. 00:05
2/35 A kérdező kommentje:
Végre hála az Istennek! Nem vagyok egyedul! :) Mi a véleményed arról ,hogy ,hogy tetkókal azt szeretnék elérni ,hogy idősebb rajongóik is legyenek? :D
Jaj, ne is mondd!
Nekem is elegem van ezekből a ficsúrokból, utálom őket.
A rajongóikból akarnak hasznot húzni, közben pedig nem is szeretik őket, csak kihasználják.
A "zenéjükről" (már ha lehet így írni) pedig inkább nem is mondanék semmit, csak annyit, hogy szar.
Örülök, hogy én sem vagyok egyedül, ahogy te sem.
2013. nov. 8. 14:53
4/35 Bugár Friderika válasza:
Nekem épp ennek az ellenkezője a véleményem,pedig már én is 15 leszek..Amúgy ki mondta neked,hogy menő rockstárok akarnak lenni a szerinted "értelmes tetkóikkal"? Nem kellnek nekik ahhoz tetkók :D
#neöljetekmegköszi
2013. nov. 8. 19:24
5/35 anonim válasza:
Én 17 leszek, és fura, de nem utálom őket... jó az tény hogy mindenhól ott vannak, de nem zavarnak, örvendek, hogy sikeresek. Most attól ha te hangoztatod, hogy JAJ DE MENNYIRE UTÁLOM ŐKET, már boccs de nem lessz jobb :) s ha meg tetkójuk van, az az ők prívát ügyük...nem hiszem hogy neked ez valaholis fáj. A zenéjükről meg annyit, hogy azon kívűl persze, hogy tök nyálasak, a dallamuk és a hangzásuk egészen kellemes. Kellemes, mert nekik van hangjuk, ezt bizonyítja az Xfaktor válogatáson való éneklésük. Én pl. Justin Biebert nem bírom (aki valljuk be valamivel nagyképűbb és pofátlanabb, mint a OneDirection fiúk), és egyszerűen nem figyelek oda rá, nem hallgatom a zenéjét. Ilyen egyszerű :)
2013. nov. 9. 00:07
Nem érdekel. 80 és 90-es években is megvolt ez a takony sz@r zene.
2013. nov. 9. 01:02
En szeretem oket. Legfokepp Harry Stylest. :D
2013. nov. 9. 14:15
Oké,mindenhol ottvannak.Ez csak azért van,mert világsztárok.:D Ki mondta neked azt a sületlenséget,hogy rockstárok akarnak lenni.?:)
Nem is rockot énekelnek.xD Ha nem érdekelnek,ne nézz rájuk,ne hallgasd a zenéjüket,higgadj le.xd
#1DForever
2013. nov. 9. 14:40
9/35 anonim válasza:
Nagyon szeretem őket. Ne mond ezt szegény Harry-re. Imádom őt. Annyira cuki *.* Egyszerűen imádom :$$$$ Megértem ha nem szereted, el is fogadom, de ne bánts őket. Nem tettek veled semmit.
2013. nov. 9. 16:17
Nekem meg az olyanokból van elegem,mint te. Nem tudtok magatokkal mit kezdeni, unalmas az életetek, és nincs jobb dolgotok, mint minden rohadt fórumoldalon azt hangoztatni, hogy hogy utáljátok a 1D-t. Ha nem tetszik, nem kell hallgatni. Ennyi. Senki sem kényszerít rá pisztolyt nyomva a fejedhez, hogy márpedig hallgassad a zenéjüket.
2013. nov. 9. 17:38
Kapcsolódó kérdések: