Nagy one direction fanok ezt magyarázzátok meg :D még is melegek ki gondolta? (link a leírásban)
De mi az hogy "directionerek"?! Az nem elég hogy rajongók?! Mi a fenének kell külön név is b+?
Engem az idegesít hogy különbnek érzik magukat...
Titeket amúgy miért érdekel,ha annyira szarnak gondoljátok?Szerintem most sok rajongó véleménye változott meg egy gyakoris kérdés miatt:D A csókról:
Figyelemfelkeltés.Nem tudom,tudtok e ilyen "kulisszatitkokat" a sztárságról,de csak gondoljátok el milyen...Mindenki arra késztet titeket,hogy csak a pénz,hírnév,mikor te csak azt akartad csinálni,amit szeretsz...Vannak bandák,emberek akik nem akarnak változni,de nem tudnak mást csinálni.A körülöttük lévő emberek hozzák ki ezt belőlük,és látjátok?Ti is felfigyeltetek rá.Ha nem csókolta volna meg,valószínűleg ti ugyanúgy leszarnátok,mint a többi interjút,így viszont van aki csak azért is megnézi...Pontosan ez a céljuk.Ha ezt úgy vesszük,most ők röhögnek a markukban,hogy ti is "bevettétek".Ennek a shownak ez csak több nézettség,hírnév,pénz.Csak teljesen tönkre teszik az embereket,nem akarok példákat hozni,de jó pár embert már a halálba vitt a nagy "sztárság".Nyilván ettől se fog megváltozni a véleményetek,csak gondoltam jobb,ha mások szemszögét is meghallgatjátok,bár szerintem ez a kérdés nem ezért lett kiírva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!