Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Nagy one direction fanok ezt...

Nagy one direction fanok ezt magyarázzátok meg :D még is melegek ki gondolta? (link a leírásban)

Figyelt kérdés
[link]

2013. aug. 15. 17:49
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim válasza:
100%

Énekelni nem tudnak... A lány osztálytársaim (15 évesek) is utolják őket és a zenéjüket is.. Persze azért van 1-2 kivétel. Amikor lemertük b*zizni őket, akkkor teljesen megsértődtek.. Pedig ezek szerint csak az igazat mondtuk.. :D

Mindenesetre én nem hajolnék le előttük a szappanért...

2013. aug. 17. 01:52
 22/67 A kérdező kommentje:
amúgy mi ez a directionerek vagy mi a tököm? mintha valami külön müfaj lenne de ez olyan mintha az ürüléket becézgetnéd
2013. aug. 17. 08:00
 23/67 anonim ***** válasza:
56%

[link] Itt a teljes cikk.

Ott a hozzászólások között azt bizonygatják, hogy ez csak egy "baráti csók" volt. WTF? Az mi? :D Egyébként, miért szeretné ez a sok lányka úgy bebizonyítani, hogy Harry nem meleg? És ha az, akkor mi van? Akkor már nincs nála esélyük, vagy mi?:D Ez annyira primitív.

2013. aug. 17. 16:17
 24/67 anonim ***** válasza:
23%

én a pop-ot szeretem! és egyszer valaki azt mondta nekem hogy ez nem ízlés.

de az! pont attól ízlés hogy mindenkinek más. :P hát mennyire uncsi lenne már ha mindenki ugyanazt szeretné?

amúgy ezt az utálóktól kérdezem:miért jó nektek, ha valamit jól elhordhattok?

én tényleg nem akarok veszekedni, de engem folyton bántanak hogy szeretem 1D-t. pedig szerintem én egy normális ember vagyok, attól függetlenül hogy szeretek egy fiúbandát, nem? ez nekem nagyon rosszul esik, és gondolom más rajongónak is, hogyha szidják ők, vagy a kedvencét.

én kiszeretnék békülni az utálkozókkal, enm akarok örök haragot, veszekedést. :(

miért csináljátok ezt? kérlek ne! tudom hogy nem szeretitek 1D-t, de tudjátok ez mennyire rosszul esik másnak, aki szereti. nekünk rajongóknak is vannak érzéseink!

jah, és ebben változtatt

2013. aug. 17. 20:18
 25/67 anonim ***** válasza:
31%

jah, és ebben változtatták meg az életemet:

egy csomó barátot szereztem nekik köszönhetően.

amúgy meg nagyon bonyolult a családunk, szinte enm számíthatok senkire csak anyukámra, mert apám lelki terrorban tartott minket, apukám, és anyukám felől is hüly* családtagjaink vannak!

és most tökre össze vagyok törve, és örülök hogy van valami vidám kis zene amit hallgathatok, és szerethetek, pl One Direction, rajta kívül és Big Time Rush-t is nagyon szeretem! örülök hogy van valami ami feldobja a hangulatomat, erre most meg ezért bántanak!

mindenhol bántanak valamiért! most nem mindegy milyen zenét hallgatok? nem ismertek engem!

2013. aug. 17. 20:21
 26/67 anonim ***** válasza:
63%

Nem élettörténetet kértünk...

De mi csak annyit akarunk, hogy ne minősítsék zenének amit azok csinálnak. Hallgassák b+ de ne istenítsék az x-faktorban összekapart mindent a seggük alá pakoltak bandát...

2013. aug. 17. 21:28
 27/67 A kérdező kommentje:
Nézzd a Dóra a felfedezöt az is vidám és kevésbé gáz
2013. aug. 17. 21:33
 28/67 anonim ***** válasza:
64%
Hallgass akkor rockot. Az nem vidáman tart, hanem kihúz a depiből! Tapasztalat.
2013. aug. 18. 12:50
 29/67 anonim ***** válasza:

utolsó köszi :)

de a rockot nem igazán csípem.

2013. aug. 18. 13:24
 30/67 anonim ***** válasza:

''Nem élettörténetet kértünk...

De mi csak annyit akarunk, hogy ne minősítsék zenének amit azok csinálnak. Hallgassák b+ de ne istenítsék az x-faktorban összekapart mindent a seggük alá pakoltak bandát...''

azért írtam le miben változtatták meg az életemet, mert valaki kérdezte. bocs

2013. aug. 18. 13:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!