Nagy one direction fanok ezt magyarázzátok meg :D még is melegek ki gondolta? (link a leírásban)
Énekelni nem tudnak... A lány osztálytársaim (15 évesek) is utolják őket és a zenéjüket is.. Persze azért van 1-2 kivétel. Amikor lemertük b*zizni őket, akkkor teljesen megsértődtek.. Pedig ezek szerint csak az igazat mondtuk.. :D
Mindenesetre én nem hajolnék le előttük a szappanért...
[link] Itt a teljes cikk.
Ott a hozzászólások között azt bizonygatják, hogy ez csak egy "baráti csók" volt. WTF? Az mi? :D Egyébként, miért szeretné ez a sok lányka úgy bebizonyítani, hogy Harry nem meleg? És ha az, akkor mi van? Akkor már nincs nála esélyük, vagy mi?:D Ez annyira primitív.
én a pop-ot szeretem! és egyszer valaki azt mondta nekem hogy ez nem ízlés.
de az! pont attól ízlés hogy mindenkinek más. :P hát mennyire uncsi lenne már ha mindenki ugyanazt szeretné?
amúgy ezt az utálóktól kérdezem:miért jó nektek, ha valamit jól elhordhattok?
én tényleg nem akarok veszekedni, de engem folyton bántanak hogy szeretem 1D-t. pedig szerintem én egy normális ember vagyok, attól függetlenül hogy szeretek egy fiúbandát, nem? ez nekem nagyon rosszul esik, és gondolom más rajongónak is, hogyha szidják ők, vagy a kedvencét.
én kiszeretnék békülni az utálkozókkal, enm akarok örök haragot, veszekedést. :(
miért csináljátok ezt? kérlek ne! tudom hogy nem szeretitek 1D-t, de tudjátok ez mennyire rosszul esik másnak, aki szereti. nekünk rajongóknak is vannak érzéseink!
jah, és ebben változtatt
jah, és ebben változtatták meg az életemet:
egy csomó barátot szereztem nekik köszönhetően.
amúgy meg nagyon bonyolult a családunk, szinte enm számíthatok senkire csak anyukámra, mert apám lelki terrorban tartott minket, apukám, és anyukám felől is hüly* családtagjaink vannak!
és most tökre össze vagyok törve, és örülök hogy van valami vidám kis zene amit hallgathatok, és szerethetek, pl One Direction, rajta kívül és Big Time Rush-t is nagyon szeretem! örülök hogy van valami ami feldobja a hangulatomat, erre most meg ezért bántanak!
mindenhol bántanak valamiért! most nem mindegy milyen zenét hallgatok? nem ismertek engem!
Nem élettörténetet kértünk...
De mi csak annyit akarunk, hogy ne minősítsék zenének amit azok csinálnak. Hallgassák b+ de ne istenítsék az x-faktorban összekapart mindent a seggük alá pakoltak bandát...
utolsó köszi :)
de a rockot nem igazán csípem.
''Nem élettörténetet kértünk...
De mi csak annyit akarunk, hogy ne minősítsék zenének amit azok csinálnak. Hallgassák b+ de ne istenítsék az x-faktorban összekapart mindent a seggük alá pakoltak bandát...''
azért írtam le miben változtatták meg az életemet, mert valaki kérdezte. bocs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!