Ezt mos komolyan gondolta az 1D?!
Nah, szóval erről a klipről lenne szó: http://www.youtube.com/watch?v=o_v9MY_FMcw
Ezt már megint kitől koppintották? Mert ez a banda csak ahhoz ért, de nagyon! Kb. 2 percet kellett várni, míg elkezdődik az átlagosnál sokkalta rosszabb daluk :D A klip szinte semmiről sem szól, ahogy nekem lejött, illeszkedik a dalszöveghez, mert az sem szól különösen semmiről. Nem tudom, hogy másnak hogy jött le ez a klip, de nekem nagyon perveznek tünt, főleg az irodai csaj viselkedése (aki ugyebár Zayn Malik nőnek sminkelve). A táncuk is átlagon aluli, szinte minden klipjükben a kezükkel eljátsszák a hullámzást, majd ugrálnak egyet jobbra, egyet balra aztán kész is a klip, amit eddig kb. 36 842 790 -an néztek meg. Nem tudom, hogy honnét van ennyi rajongójuk, de azok süket-vakok. Azért van itt valami jó is: 52 058 embernek nem tetszik COOL!!! :D
Ti, ha megnéztétek, mit gondoltok a klipről és egyébként erről a dalról? Ezt is úgy koppintották? Találkoztatok már hasonlóval? Írjátok meg lécci!! :DDDDD
én nagyon röhögtem. Szerintem fenomenális xDDDDDDD egy zenei klipen sem röhögtem ennyit! :"D És aki tud egy kicsit is angolul, az kapásból megértené, hogy nem a saját dalukra értik hogy 'best song ever'. Plusz én az intro részt is megértem és úgy tényleg poén volt. A táncról csak annyit,hogy belerakták az összes eddigit a videóba. Azzal nincs bajom, csinálják csak!
Most őszintén: Best song ever vagy jb valamelyik vínnyogó dala? :D
Üdv
#34-nek: ennyi erővel a te barátnőd/hugod/nővéred is átoperáltatta magát nővé...
Én tiszteletben tartom, ha valaki szereti az 1d-t vagy justin bieber urat, de nem írok ilyet róluk. Egyrészt elég bunkóság és nem ér annyit, pedig én is sorokat írhatnék hogy milyen ócska. De nem teszem, mert van bennem emberség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!