Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit gondoltok arról aki...

Mit gondoltok arról aki Paramore-t hallgat?

Figyelt kérdés

Szóval ha egy tizenéves srác rendszeresen Paramore-t hallgat, sőt ez a kedvenc együttese arról mit gondoltok? Mi lesz róla az első véleményetek?

A valódi véleményetekre vagyok kíváncsi, és igen akármit mondtok Paramore-t fogok hallgatni, sőt általában leszarom mások mit gondolnak rólam, viszont most kérlek tényleg korrekten, őszintén és a kérdésre válaszoljatok.

Köszi.

2013. júl. 11. 00:46
1 2 3 4
 31/33 anonim válasza:

Most olvasom a kérdést, remélem nem vagyok elcsúszva a válasszal, bár nem érdekel, leírom.

Először elolvasva meglepődtem. Mondanám, hogy jó az ízlésed, hisz én is hallgatom és szereem ezt a bandát, de nekem te első benyomásra kissé langyinak tűntél. Aztán elolvastam a hozzászólásaidat és arra következtettem, hogy igazából bármit is mondanak rólad leszarod, hallgatod tovább ha tetszik másoknak, ha nem. Szóval másodszorra egy magabiztos srác képe jelent meg előttem, szóval továbbra se hagyd hogy befolyásoljon téged mások véleménye. Én is nagy ívben leszarom hogy a Green Dayt divat bandának hívják mások, én imádom és kitartok Billie Joe bandája mellett. 15/L

2014. jan. 18. 17:58
 32/33 anonim ***** válasza:
Aki szereti, hallgassa nyugodtan. Nem szólok bele. Én nem szeretem a Paramore-t, de ez csak én vagyok. Én mindenféle véleményt tiszteletben tartok. (A trollokét nem, természetesen).
2017. dec. 15. 10:39
 33/33 anonim ***** válasza:
Húú még 4 éve írtam kommentet és azt mondtam, hogy kedvelem őket, de nem a kedvenceim. Azóta egyik kedvenc bandámmá nőtték ki magukat. Elég sajátos stílusuk van és érdekes, kreatív szövegekkel, háttérzenével állnak elő. Bár amióta elment a banda "feje", azóta elhúztak más stílusba, de nem feltétlenül rossz irányba.
2017. dec. 15. 19:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!