Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit gondoltok arról aki...

Mit gondoltok arról aki Paramore-t hallgat?

Figyelt kérdés

Szóval ha egy tizenéves srác rendszeresen Paramore-t hallgat, sőt ez a kedvenc együttese arról mit gondoltok? Mi lesz róla az első véleményetek?

A valódi véleményetekre vagyok kíváncsi, és igen akármit mondtok Paramore-t fogok hallgatni, sőt általában leszarom mások mit gondolnak rólam, viszont most kérlek tényleg korrekten, őszintén és a kérdésre válaszoljatok.

Köszi.

2013. júl. 11. 00:46
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

Na végre valaki aki leírja a véleményét. :D

A Sum41-el nincs semmi bajom. Egyébként a blink 182-től nem hallgattam meg minden számot, csak kettőt. Ez egyik:

http://www.youtube.com/watch?v=9Ht5RZpzPqw

Ez akármit mondasz, kicsit nyálas. Különben így körbe nézve vannak nem nyálas számaik is, de ettől még nem tetszik a stílusuk. Így persze mást gondolok arról is aki ezt hallgatja.

2013. júl. 11. 11:02
 12/33 A kérdező kommentje:

Ja és még egy. A Paramore elvileg alt-rock zenekar, aztán utána hogy ebből mi marad, az kérdéses. A Brand New Eyes volt szerintem a legjobb albumuk, ha érted mire gondolok, bár az új se rossz. Egyébként szerintem minden számuk meghallgatható, de van olyan ami nekem se tetszik.

Ja és b*zi se vagyok, csak hogy tisztázzuk. :D

2013. júl. 11. 11:08
 13/33 A kérdező kommentje:
Egyébként egy kérdésem lenne: Te szoktál figyelni a szövegre? ( utolsó hozzászóló )
2013. júl. 11. 11:12
 14/33 anonim ***** válasza:
35%
Természetesen szoktam. A Paramore-tól viszont még egy számot sem hallottam, aminek a lényegi mondanivalóját ne hallottam volna már egy szerintem jobb zenét játszó zenekartól.
2013. júl. 11. 12:55
 15/33 anonim ***** válasza:
LOL,tudtam,hogy a Blinktől az All the small things-et hallgatod meg! :D Az egy nagyon régi szám,aki énekli Tom Delongenak akkor elég kislányos hangja volt,de a szám is direkt úgy lett csinálva,hogy így hagzódjon!Kérlek hallgasd meg a Blinktől a Dogs Eating Dogs-t és a Pretty Little Girl-t,az új kis album számai,2 énekes van csak úgy szólok! :) Meglátod mennyire más...csak pont az a szám b*zis,bevallom az a szám tényleg b*zis! :D
2013. júl. 11. 13:29
 16/33 A kérdező kommentje:
Értem. A többihez amit írtam mit szólsz?
2013. júl. 11. 13:29
 17/33 A kérdező kommentje:
Igen most meghallgattam a többit is. Nem rosszak egyébként, de annyira nem tetszik.
2013. júl. 11. 13:31
 18/33 anonim ***** válasza:
Persze,nem azt mondtam,hogy tetszen,csak,hogy azért más,hogy ez már nem b*zis,az az 1 számuk van ami mondjuk olyan!Paramoretól ez a kedvencem: http://www.youtube.com/watch?v=1kz6hNDlEEg :)
2013. júl. 11. 13:35
 19/33 A kérdező kommentje:

Igen az egy jó szám.

Nekem talán ez a kedvencem tőlük: http://www.youtube.com/watch?v=f5howHv3F54

De igazából elég sok jó számuk van.

Na a kérdésre még válaszokat.

2013. júl. 11. 13:56
 20/33 anonim ***** válasza:

Azt gondolom, hogy jó az ízlése :D nem vagyok nagy rajongó, de egy csomó számukat szeretem :)

15/L

2013. júl. 12. 21:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!