Mit gondoltok Nicky Minaj High school c számáról?
Figyelt kérdés
nagyon jó szerintem a refrén rész de a töbi sztem elég közönséges és gusztustalan ... vhogy rám nem lehetne rám kényszeríteni h egy ilyen szöveget elénekeljek . szerintem ezzel az énekesnő elég sok rajongóját veszíti el :S ti hogy vagytok ezzel ?2013. júl. 7. 21:28
2/5 anonim válasza:
Nem hallgatom Nicki Minaj-t és társait...
5/5 anonim válasza:
Imádom Nickit, bár ez a száma nem a kedvencem.
Nem rossz, és szöveg, hát a számai többségében előfordul egy-két érdekesebb kifejezés, de kit érdekel ha egyszer jó!
Szép a hangja, és jó a zene.
Amúgy régebben nem ilyen számokat énekelt, (vagyis nem csak ilyet) de azokkal ugye nem lehetett befutni.
Ezek után jött egy kis stílus váltás, és kissé botrányhősnő módon be is vonult a köztudatba.
Ajánlom a Dear old Nicki című számának a szövegét nézd meg, van magyar fordítása is.
tessék:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!