Mit gondoltok SP új számáról?! Bővebben
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=nO0OOa8Qr2Y erre gondolok. Alapból gyűlölöm SP-t utálom a számait, de ez valami szuper lett :D vélemény?2011. dec. 30. 18:05
2/6 anonim válasza:
nekem nincs bajom SP-vel
sztem nevetséges, indokolatlan és nem mellesleg unalmas ahogy szidják
annyira azért nem rossz
de nekem nem jön be a stílusa, ez a dal se
nem irtógáz csak nekem nem jön be
3/6 anonim válasza:
az összes száma egy nagy kalap szar
4/6 anonim válasza:
én se bírom de ez a szám k*rvajó:D
5/6 anonim válasza:
Nem hallgattam még meg ezt a számát és nem is fogom.
Nem gyűlölöm SP-t csak nem a stílusom.
Oltári szánalmas hogy mindenki leb..zizza, én azért se mondom rá hogy meleg, mert logikus hogy nem az, de sajnos annyi logikátlan ember él a Földön hogy mindegy hogy a normális ember mit mond.
Hallgattam már tőle olyan számot amitől majdnem rókáztam, de azért végighallgattam.
6/6 anonim válasza:
alapból én is utálom Sp-t de ez a szám..bassz*s amikor először hallottam nem akartam elhinni hogy Sp! Dokihoz akartam menni hogy úristen mi a fr*nc én szeretem Sp-t öngyilkos leszek! na jó azért ennyire nem de tényleg nem hittem el. Az előző f*s számaihoz képest ez egy mestermű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!